Gjør dine prosjekter lønnsomme

Få større avkastning på prosjekter

Hovedutfordringen i dagens marked er lønnsomhet og spesielt lønnsomhet i prosjekter. Hovedforskjellen mellom en lønnsom og ulønnsom installatør, er antall fakturerte montørtimer.

Samtidig viser Nelfos frekvensstudier at ca 40% av tiden i et planlagt prosjekt går med til annet enn å montere varer!

Vi har spesialisert oss i å effektivisere vareflyten både til anleggsplassen og lokalt inne på området. Dette gjør at vi kan bidra til store kostnadsbesparelser for bedriften din i byggeprosjekter.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt med oss på 04450 eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Send e-post

Profesjonell tilbudsprosess og prosjektgjennomføring

Alle våre selgere har lang erfaring i håndtering av prosjekter. I tillegg har våre to prosjektavdelinger - Tilbud og Gjennomføring - til sammen 22 medarbeidere som er eksperter på anbudsprosessen og kan hjelpe deg allerede fra planleggingsfasen.

Du skal være trygg på at prosjektene dine er i gode hender, og at prosjektgjennomføringen blir effektiv og vellykket. 

I forbindelse med prosjekter tilbyr Solar også en komplett løsning for prosjektlogistikk. I denne inngår både basistjenester - Solar Services - og spesialtjenester, avhengig av hva som kreves for å kunne levere i henhold til ditt prosjekts behov. 

 

 

 

 

               

       

God gjennomføring av byggeprosjekter

Store byggeprosjekter er omfattende og krever god planlegging. Anleggsledere står overfor tøffe beslutninger og er overordnet ansvarlig for at prosjektet leverer i henhold til prosjektplan.

Samtidig skal anleggslederen ha kontakt med leverandører og montører, samt sørge for overordnet ansvar for effektiv vareflyt til og på byggeplassen. Alt skal overholdes innen gitte rammer i form av både budsjett og tider.

Ved å samarbeide med Solar kan du være trygg på at prosjektet ditt gjennomføres på en god måte i henhold til tidsfristen.

Les mer om effektive byggeprosjekter

Les mer om våre samarbeid

Campus Ås

Solar leverer materiell og logistikkløsninger til R2S Elektro. Les mer om leveransene og få innblikk i hvordan Lagerservice bidrar til en effektiv hverdag.

Les hele casen om Campus Ås

Aibel

Solar samarbeider med Aibel om levering av 2boks til prosjekter i Nordsjøen. Les om hvordan dette blir løst i prosjektet.

Les om samarbeidet vårt med Aibel

Prosjekter i borettslag og sameier

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, installasjonsmateriell og elbillading. Med andre ord, alt som trengs til nybygg eller rehabilitering av borettslag, sameie eller bolig.

Vi har kunnskapen, produktene og tjenestene som gjør at du lykkes, samtidig som du får fornøyde kunder. Les mer om hva vi kan tilby store prosjekter på nybygg eller rehabilitering.

Les mer om prosjekter til ulike typer bolig

 

 

   

 

 

    

Solceller til alle typer prosjekter

I Solar har vi fokus på miljø og satser på alternative energikilder. Med vår høye kompetanse på solcelleinstallasjoner og brede produktspekter tilbyr vi deg som kunde å bli med oss på reisen.

Vi har egne ansatte med høy kompetanse på energieffektive produkter og løsninger.

Ta meg til solsiden

 

 

 

                       

Lysplanlegging til prosjekter

Uansett hvor stort eller lite prosjektet er, enten det er en privatbolig eller et industribygg, så er våre belysningseksperter alltid klare til å hjelpe deg.

DIALUX Plug-In gjør det mulig å utføre belysningsberegninger raskt og enkelt. Programmet er utviklet for både arkitekter, konsulenter og installatører. Det kan i tillegg til å gi deg kalkulerte verdier, også visualisere rommet tilnærmet slik det vil oppleves i virkeligheten.

Les mer om lysberegning

Tunnelutbygging

Å bygge tunnel er omfattende. Det foreligger mange krav som skal imøtekommes under utbygging og utbedring. Her kreves god kompetanse og erfaring innen valg av materiell og logistikk til tunnelutbyggingen.

Solar har levert materiell og logistikkløsninger til flere tunneler i Norge og har medarbeidere som besitter god kompetanse innen dette området.

Les mer om tunneler

 

 

 

 

                  

Vi kan effektiv vareflyt

Er du lei av trange byggeplasser med lite lagringsplass? Kommer ikke varene når de skal? Må varene flyttes fram og tilbake? 

Vi har spesialisert oss på hvordan vi kan bidra til store kostnadsbesparelser for bedriften ved effektivisering av vareflyten til og på anleggsplassen.

Les mer om prosjektlogistikk

Kjenner du deg igjen?

Se ulike utfordringer og hvordan vi kan løse disse for deg. 

Din utfordring

Mange etasjer og mange rom

Vår løsning: Vi sampakker varene dine i esker/kit merket med etasje, romnummer eller leilighetsnummer. Alt materiell leveres til ønsket tid og sted, klart til at montøren kan utføre arbeidet.

Les hvordan vi sampakker varene dine
Din utfordring

Rotete lager og høy lagerbeholdning

Vår løsning: Med lagerstyringssystemet VMI får du riktig vare på riktig sted og tid. Vi sørger for lagerbeholdningen er til riktig nivå, til enhver tid. Du får god oversikt og lavere kostnader.

Ta kontroll over lageret ditt nå
Din utfordring

Høyt tidsforbruk på å lete etter materiell

Vår løsning: Med en erfaren ressurs fra Solar, besørger han distribusjon av varer rundt på byggeplassen. Dine montører får levert det de trenger for å starte arbeidet.

Lei en logistikkoordinator på byggeplassen
Din utfordring

Plassutfordringer på byggeplassen

Vår løsning: Vi mellomlagrer varene dine på vårt lager og pakker de sammen med Solarvarer (cross docking). Deretter sørger vi for levering.

Lei lagerplass hos oss
Din utfordring

Behov for levering til SLOT-tider

Vår løsning: Vi holder tett dialog med deg og transportørene for å sørge for levering til avtalte klokkeslett.

Få varene dine levert til riktig tid
Din utfordring

Du ønsker fokus på miljøet

Vår løsning: Vi sampakker varene dine, fjerner unødvendig emballasje og leverer alt i en leveranse. Du bidrar til mindre CO² utslipp og unødvendig avfall.

Les om fordelene med sampakking
Din utfordring

Du vet ikke hvilke varer som skal hvor

Vår løsning: Vi merker Solarvarer tilpasset varetype, leveringssted og eventuelt andre spesifikasjoner. Vi sørger også for riktig emballering.

Vi merker varene slik du ønsker

 

 

 

 

 

 

 

Solar er miljøbevisst

Ved å samarbeide med Solar i dine prosjekter kan du være trygg på at prosessene gjennomføres med et miljøvennlig fokus:

  • færre transporter til byggeplassen
  • redusert avfallshåndtering
  • miljøvennlige produkter

Bli kjent med våre konsepter

Vi har designet flere konsepter for å møte kundens ulike behov. Ønskene er mange, og det stilles forskjellige krav til pris og kvalitet.  Se noen av våre konsepter nedenfor.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Se hvordan du sparer mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Få riktig lys til dine prosjekter

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Alt verktøyet du trenger på ett sted

Bli kontaktet

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå i ditt prosjekt.

Du er også velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på 04450, eller send oss en epost.

Vi kan gi deg gode råd!

Send e-post