Transportoppdrag - Vi leverer til avtalt tid

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester når du handler materiell hos oss. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Har du behov for spesialtransport til ditt prosjekt?

Når du bestiller materiell hos oss, sørger vi for effektiv levering av varene. Vi tilbyr en rekke leveringsalternativer etter ditt behov. Enten du ønsker nattlevering eller spesialtransport til ditt prosjekt, så hjelper vi deg. Vi tilbyr budbil, daglevering, nattlevering, komplett levering, kranlevering og annen spesialtransport. Se de ulike transporttjenestene nedenfor.

Vi hjelper deg med det rette transporttilbudet. Har du noen spørsmål, fyll ut skjema med kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg.

Kontakt oss

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet. Vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat angående transportoppdrag.

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450. Eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no.

Gå til kontaktskjema

Leveringstjenester for dine behov

Budbil

Solar budbil tilbys til de som ønsker hurtig levering, slik at du ikke trenger å avbryte arbeidet du har påbegynt. Tjenesten inkluderer også flyfrakt.

Daglevering

Ved Solar Daglevering så ankommer varene innen ordinær åpningstid på virkedager når de ansatte er tilstede for å ta i mot sjåfør og varelevering. Tjenesten dekker hele Norge.

Nattlevering

Solar Nattlevering tilbys når leveransen ønskes mottatt innen neste virkedag, vanligvis med levering før klokken 07.00. Sjåfør må ha tilgang der varen ønskes levert.

Komplett levering

Komplett levering er en gratis tjeneste vi tilbyr. Ved å huke av for samlet levering når du oppretter din ordre i Webshop, går varelinjene til plukk først når alle varer kan leveres komplett.

Tid/plasstyrt levering

Solar tilbyr tids- og plasstyrt levering når du har behov for tilpasset mottak innenfor et gitt tidsrom. Det kan være at en bom stenger, SLOT-tid i prosjektet el.

Kranlevering

Solar tilbyr Kranbil når leveransen på grunn av vekt, volum eller leveringssted krever transport med kran. Det kan eksempelvis være transport av rør og kabler.

Spesialtransport

Spesialtransport tilbys når leveransen på grunn av vekt, volum eller leveringssted krever transport utover vårt ordinære transporttilbud.

Dine fordeler

  • Du får varene levert til avtalt tid og sted
  • Vi tilrettelegger og tilpasser levering til ditt prosjekt
  • Du sparer tid og penger
  • Vi tilbyr spesialtransport
  • Varene står klar til bruk når du møter på jobb om morgenen

     

Faste leveringsdager

Optimaliser effektiviteten
Planlegg og komprimer dine leveranser fra Solar, slik at dine varemottak blir mer effektive. I stedet for å ha 4-5 enkeltleveringer per ukedag, kan du enkelt planlegge to større leveranser fra Solar på faste dager i vår Webshop, og dermed effektivisere varemottaksprosessen. Bestill når du vil, og Solar sørger for at leveransen sendes på neste avtalte faste leveringsdag.

Optimaliser kostnadene
Solar er, som resten av bransjen, påvirket av mangel på ressurser og økte drivstoffpriser i transportsektoren. Dette fører til økte transportkostnader. Gjennom leveranser på faste ukedager, vil Solar begrense prisøkninger i verdikjeden.

Optimaliser bærekraft 
Færre leveranser bidrar til å redusere virksomhetens CO² utslipp med inntil 60%. En liten innsats som utgjør en stor forskjell på miljøet.

Ta kontakt for å vite mer

Vår kompetanse til din fordel

Vi har bred erfaring med leveranser til prosjekter. Vi kan tilby alt av elektromateriell til de fleste bransjer og løser de fleste transportoppdrag. Det kan være leveranser av alt fra store kabeltromler til små stikkontakter. 

Vi har tett dialog med flere transportører og du kan være sikker på at leveransen kommer frem i tide.

God erfaring med leveringstjenester
Vi har god erfaring fra store byggeprosjekter der det er trangt på byggeplassen og knappe leveringsrom. Vi sørger for at leveringen finner sted til avtalte tidspunkter.

Store byggeprosjekter skjer ofte sentrumsnært. Da er det ofte ønskelig med nattlevering når det er minst trafikk, kombinert med kranbil av tungt eller uhåndterlig materiell.

Vi finner det rette for deg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyr en rekke andre leveringstjenester

Ekspresslevering med Fastbox

Montører bruker inntil 25 % av tiden på å hente materiell. Unngå å avbryte jobben, med Fastbox leverer vi det du trenger innen 1 time. Få gjort mer ut av dagen!

Les mer

Bestill varer utenfor ordinær åpningstid

Vakttelefonen er åpen utenfor ordinær arbeidstid, fra kl. 16.00-07.00. I helger, ferier og helligdager betjenes vakttelefonen 24/7. Du får tilgang til lagerførte varer fra Solars sentrallager og kan hente eller få levert varene.

Les mer

Spesialmerking av dine varer

Merking og emballering tilpasses varetype, leveringssted og eventuelt andre spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer

Vi pakker varene dine i kit

Vi effektiviserer prosjektene dine med Kitting. Vi pakker det du trenger for å utføre jobben, i en leveranse. Om du ønsker kan vi levere til hvert enkelt rom til ditt prosjekt.

Les mer

Vi har produkttilpassede konsepter for ulike behov

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Spar mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Sørg for riktig belysning

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Verktøy til ethvert oppdrag