El installasjon for bolig, borettslag og sameie

Solar har et bredt utvalg produkter innen el installasjon og løsninger til borettslag, sameie eller bolig.

Enten det gjelder nybygg eller renovering i store som små prosjekter, har vi de optimale løsningene.

El installasjon i nybygg eller rehabilitering

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, installasjonsmateriell og elbillading. Med andre ord, alt som trengs til nybygg eller rehabilitering av borettslag, sameie eller bolig.

Vi har kunnskapen, produktene og tjenestene som gjør at du lykkes, samtidig som du får fornøyde kunder. Les mer om hva vi kan tilby store prosjekter på nybygg eller rehabilitering.

Bli kontaktet

Har du noen spørsmål? Fyll gjerne ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg. 

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

Bolig

Oppussing eller nyoppføring av bolig krever at det tas noen valg innenfor el installasjon. I moderne boliger ønsker man gjerne smarthusløsninger, ladestasjoner for elbiler og styring, slik at det blir mest mulig økonomisk og energieffektivt. Solar har løsningene for både renovering og nye prosjekter av boliger og mindre eiendommer.

Borettslag eller sameie

I borettslag og sameier inngår mange felles el installasjoner. Elbillading i garasjeanlegg eller på utendørs parkeringsplasser, porttelefoner, belysning og mye mer. Solar har kompetansen, løsningene og produktene til å tilrettelegge for store komplekse nyoppføringer, eller totalrenovering av borettslag/sameie. Vi sørger for gode prosesser og totaløkonomi, både for installatør og sluttkunde.

Vårt utvalg

Solar har alt av el installasjon som trengs til rehabilitering eller nyoppføring av bolig, borettslag og sameie.

Ingen prosjekter for små, ingen for store. Les mer og se hva vi kan tilby

Parkering

Garasje i blågrå toner minimalistisk

Les mer om garasje

    

 

  

 

 

   

Kjøkken

Kjøkkenet er et av hjemmets viktigste rom. Her lager vi mat, er sammen med familie og venner, gjør lekser, eller har hjemmekontor. Det er derfor viktig å vite at det elektriske fungerer som det skal. En ekstra bonus er det om man kan tilpasse dette til designet kundene dine ønsker å ha.

Om det gjelder oppussing eller nyoppføring så har Solar elektromateriellet og de smarte løsningene du og kunden din trenger. Alt fra smarte dimmere, strømbrytere, vegguttak og termostater, til komfyrvakter og belysning. For å gjøre det energieffektivt, smart, stilrent og økonomisk.

Gå til produkter

Noen av våre produkter til kjøkkenet

Komfyrvakt Microsense

Med unik fleksibilitet, svært enkel montering og særdeles diskret utseende, er den trådløse komfyrvakten MicroSense en selvfølge i alle kjøkkenløsninger.

Se produktet i webshop

Dimmer

Dimmeren er utviklet for installasjon kun av 1 fas, men likevel perfekt dimming av LED. Alle funksjoner, som minimum dimmenivå, boost-funksjon og aktivering av minnet gjøres enkelt med dimmehjulet.

Se produktet i webshop

MTC 3 Termostat

Digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. MTC3 1991H har gulvføler, innebygd føler, dobbelt følersystem og regulator.

Se produktet i webshop

Twist 2S

Nedfelt uttak for kontor, kjøkken og møbler. Lav installasjonsdybde og derfor enkel å integrere i skrivepulter, kjøkkenbenker og møbler.

Se produktet i webshop

Stue

Stua er rommet i huset hvor man samles til kos og avslapning. Her tilbringes mye tid, derfor er det viktig med blant annet rett belysning og temperatur. 

Solar leverer alle elektriske løsninger som gjør rommet både funksjonelt, framtidsrettet og stilrent. Vi hjelper deg gjerne med å veilede og anbefale de rette løsningene til kundene dine. 

Gå til produktene

                 

 

 

 

    

Noen av våre produkter til stuen

Plus dimmer

Dimmer i ELKO Plus design. Benyttes til glødelamper og lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo. Lysstyrkeregulatorene passer inn i standard veggbokser.

Se produktet i webshop

Anthracite glass

Antrasittgrå Clip-on glassplate for Nobø og Dimplex ovner. Passer bare ovner med utslipp på toppen. Passer 20 cm ovner på 1000W.

Se produktet i webshop

Plus USB lader

ELKO dobbel Eurostikk med USB lader. Laderen har elektronisk overbelastningsvern og isolasjonsklasse III. Passer inn i standard veggboks.

Se produktet i webshop

Termostat

Den har en enkel og selvforklarende innstillingsmeny, klokkefunksjon, dato og justerbar lysstyrke i displayet.

Se produktet i webshop

 

 

 

   

  

Soverom

En god natts søvn er viktig. Du sover best når temperaturen er optimal for deg, og du våkner gladest om du selv kan velge hvilken temperatur og belysning det skal være i rommet ved starten av dagen.

Solar har alt fra de mest avanserte termostatene som selv regulerer ut fra kundens ønsker, til enklere varianter og varmepumper. Spar miljø, penger og gi dine kunder et bedre sovemiljø med installasjon av el materiell fra Solar. 

Gå til produktene

Noen av våre produkter til soverommet

Røykvarsler

Innbygd trådløs enhet som kan kommunisere trådløst med andre enheter selv om de ikke er kablet på samme kurs. 20 enheter kan kobles sammen.

Se produktet i webshop

Plus dimmer

Benyttes til glødelamper og lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo. Lysstyrkeregulatorene passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO Plus kombinasjonsplater.

Se produktet i webshop

Innfelt LED downlight

Shine spin kan monteres både i Boxi 48 Flex eller direkte i isolasjonen. Byggehøyde max 44mm, kan brukes med 36mm lekte. Levetid i boks 50.000t. IP44.

Se produktet i webshop

LED leselampe

ELKO Bright leselampe 4W med fleksibel 13 cm arm. Leselampen har IKKE egen bryter, og må derfor monteres sammen med egnet bryter, eller med en ELKO 315GLE dimmer.

Se produktet i webshop

Bad

Baderommet er rommet for hygiene og velvære, og også det rommet hvor du starter og avslutter dagen. Her er det viktig med gulvvarme og tilpasset lys for en behagelig atmosfære 

Med programmerbar termostat er tilpasningsmulighetene mange. Den kan dempe varmen for deg når du ikke er hjemme og sørge for store besparelser i strømforbruket.

Solar har alle produkter og smarte løsninger for baderommet. Vi har også VVS produkter for de store prosjektene, hvor det lønner seg å kjøpe inn større kvanta.

Gå til produktene

 

  

 

  

 

 

   

Noen av våre produkter til badet

Varmekabel

Den tynne og smidige varmekabelen T2Blå kan lett bøyes og festes mot underlaget. Vær obs på at en serieresistiv varmekabel som T2Blå får ikke kappes eller krysses!

Se produktet i webshop

Termostat/regulator

ELKO Super TR er en norskutviklet og norskprodusert kombinert termostat og regulator i samme enhet. Den har en enkel og selvforklarende meny. Maks belastning 2300W.

Se produktet i webshop

Vifte Pax Calima

Helautomatisk appstyrt, reguleringsfri våtromsvifte for montering i kanal med (tak) eller uten (yttervegg) naturlig selvtrekk. Arbeider i tre hastighetsnivåer.

Se produktet i webshop

LEDDim

Digital 2 fasedimmer (1polet). Overbelastningsvern og kortslutning beskyttelse. Minimumsinnstilling kan justeres.

Se produktet i webshop

 

  

  

  

 

   

Parkeringsanlegg

Vissheten om at det ikke kommer til å bli produsert biler med forbrenningsmotor etter 2025, gjør at det blir økt krav til montering av ladestasjoner for elbiler i garasje og parkeringsanlegg, både inne og ute.

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder. For privat bruk, næringsbygg eller borettslag. Les mer om elbillading her.

I tillegg har vi belysning og annet elektrisk materiell som sørger for at parkeringsmiljøet blir brukervennlig og økonomisk.

Gå til produktene

Noen av våre produkter til garasjen

Bevegelsesmelder

Rask og enkel montering i standard veggboks. Sensoren har et dekningsområde på hele 9 m og nærdeteksjon på 3 m som gir nøyaktig og god deteksjon.

Se produktet i webshop

Utendørs armatur

Flott utendørs armatur med LED. Robust IK10/IP65 armatur som også kan monteres som opplys. Høy lumen output, med en varmhvit fargetemperatur (3000K) med 50 000 timer levetid.

Se produktet i webshop

Nøkkelboks

Keysafe Pro Permanent Slimline gir praktisk tilgang til lagring av nøkler (maks. 2). Den lille og avrundede designen gjør den egnet for bolig- og småbedrifter. Koden kan endres når som helst for ekstra sikkerhet.

Se produktet i webshop

ELKO Smart Elbillader

Beskrivelse ELKO Smart Elbillader 16A med ESH Gateway, er en lader for Elbil som er enkel å bruke, og den er sikker og robust. Laderen har et Type 2 uttak, som er definert som en standard for ladestasjoner uten fast kabel.

Se produktet i webshop

Fellesrom

Fellesrom i et borettslag eller sameie kan ha mye å si for bomiljøet og kan fungere som en utvidelse av boligen. Bakgården, oppgangen, vaskeriet, selskapslokalet eller trimrommet. 

Alle rom til felles utnyttelse behøver belysning og annen el installasjon. Felles ytterdører og innerdører til selve boligene trenger porttelefoner.

Solar har alle produkter som trengs, og har kompetansen om du trenger noen å sparre med rundt de mange valgene.

Gå til produktene

 

  

  

  

 

  

Noen av våre produkter til fellesrom

LED armatur

Slank stamme i hvitlakkert galvanisert stål med endestykker laget av slagfast plast. Fleksibel montering på tak, vegg brakett, skinne-, kabelkanal eller på wire.

Se produktet i webshop

Porttelefon

Video utendørsstasjon med tastatur, talefunksjon.

Se produktet i webshop

Nødlysarmatur

Utenpåliggende lede og markeringslys armatur med Selvtest. Det medfølger 3 stk. piktogrammer. Armaturen leveres med enkel festebrakett slik at den er svært hurtig å montere.

Se produktet i webshop

Taklampe

Opptil 50 000 timer levetid. 3000K, Tilsvarer 2x9W eller 1x18W kompaktlysrør, Ra>90, Dimbar med GLE dimmer. Integrert LED.

Se produktet i webshop

 

 

  

  

 

  

Utendørs fellesareal

I de fleste seksjonerte sameier og borettslag har alle rett til å bruke fellesarealene utendørs. Mange har flotte grøntarealer med utemøbler og grill til felles benyttelse for beboerne.

Belysning er også en meget viktig del av trivselsnivået, og en nødvendighet for å opprettholde trygg og god samferdsel.

Solar har utvalget innen belysning i gate, park og vei, og kan bidra med god kunnskap. Les mer om vårt konsept Solar Light her.

Gå til produktene

Noen av våre produkter til uteområdet

Vegglampe

Vegglampe i klassisk stil. Hjørnefeste (art. 153) kan bestilles som tilbehør. Vansbro leveres i galvanisert stål, kobber og sort. Kobberet blir etter en stund antikk brun.

Se lader i webshop

Parkarmatur

Klassisk LED parkarmatur med linseoptikk og diffuserende ring. Aluminium lakkert antrasitt. Klar avskjerming PMMA. Ø60, KL.I.

Se produkt i webshop

Alva pullert

LED-pullertlampe av aluminium i høy kvalitet med lotuseffekt. Tåler sjøluft - for kystnære strøk.

Se produktet i webshop

TKS tilknytningsskap

TKS tilknytningsskap i galvanisert stål i henhold til NEK 399, EN-614395:2018 2.utgave.

Se produktet i webshop

Produktkonsepter som passer ditt oppdrag

Vi har tilpasset flere ulike konsepter for å møte dine behov. Vi ønsker at du lett skal finne det du trenger, om det er enkle produkter til lav pris, høykvalitetsprodukter, eller om du ønsker spesialisert kunnskap innen belysning. Vi leverer det du trenger til både små serviceoppdrag og til store prosjekter.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se fordelene med Plus

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Spar mer med Netto

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Sørg for riktig belysning

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Verktøy til ethvert oppdrag

Vi har smarte løsninger for en effektiv hverdag

Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobben? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 139.

Les mer om Fastbox

Transportløsninger

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Se våre leveringsløsninger

Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Lei en logistikkoordinator

Vakttelefon

Med vår vakttelefon har du muligheten til å bestille elmateriell i kritiske situasjoner utenfor våre ordinære åpningstider. Dette sikrer deg varetilgjengelighet som kan redusere nedetid og produksjonsstopp.

Ring vår vakttelefon

Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer om fordelene

Kitting

Med Solar Kit får du levering til ønsket tid og sted, reduserer håndteringen av varer og lagringsbehovet på byggeplassen. Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer eller leilighetsnummer, og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Få dine varer pakket i kit

Sampakking

Solar samler og sampakker alle varene dine for å sikre at de leveres samtidig og komplett på ønsket adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakking gjelder alle varer som bestilles fra Solar, både lagerførte produkter og skaffevarer fra våre leverandører.

Les mer om sampakking

Cross docking

Cross docking innebærer at vi sammenstiller dine Solarvarer med forsendelser fra andre leverandører på prosjektet slik at du får en samlet komplett levering. Du sparer miljøet for CO2 og unødvendig emballasje.

Finn ut mer om cross-docking

VMI Lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Få kontroll på lageret med VMI

2boks-lagerløsning

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lagerbeholdning til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2boks lagerløsning. Løsningen krever hverken wifi eller software.

Les mer om effektiv lagerløsning

Container

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Lei container til oppbevaring av varer

Mellomlagring

Plass er ofte en utfordring på store byggeplasser. Solar tilbyr lagerleie av plass på vårt sentrallager på Gardermoen. Enten du har behov for å mellomlagre dine varer for en kort eller lang periode, så hjelper vi deg med å finne en løsning.

Les mer om lagerleie hos oss