Energieffektiv belysning for nybygg og RoHS-prosjekter

 

imagez02x.png

Se vårt utvalg

Fokusprodukter våren 2024

Nå kan du finne siste brosjyre med fokusprodukter fra Solar Light.

Brosjyren inneholder spennende nye produkter og teknologier som kan hjelpe deg med å møte de nye EU-kravene og skille deg ut fra konkurrentene.

Akustiske armaturer er en ny trend innen belysning, derfor kan du også finne slike armaturer i vårt sortiment. De er ikke bare et estetisk tiltalende alternativ til klassiske lyskilder, de reduserer også støynivået i f.eks. kontorer og konferanserom. Vi håper at du kan finne inspirasjon til dine prosjekter i 2024.

Husk at vi alltid er klare til å svare på spørsmål og gi deg råd.

Bla i brosjyren

Nyheter

Produktnyhet

BORA II - En ny generasjon effektive LED-paneler

Den nye generasjonen Bora II LED-paneler er designet for å gi høy effektivitet og lang levetid, samtidig som fargegjengivelsen er forbedret.
Se brosjyre
Produktnyhed

DOWNLIGHT ECO - Smart downlight med minimal miljøpåvirkning

Downlight ECO er en smart 2-i-1 downlight med farveafbryder. Designet til holdbarhed og lang levetid. Leveres i praktisk 6-pak eller enkelt.
Til produkterne
Produktnyhet

INVERSO II

Inverso II-serien består av downlight i 3 ulike størrelser, som imponerer med et stort antall individuelt kombinerbare variasjoner. Den høye kvaliteten gjør den til en pålitelig armatur med lang levetid.
Les mer
White Paper

Vi har samlet vår kunnskap

Hos Solar Light er vi spesialister på alle aspekter av belysning. Igjen og igjen stiller vi oss selv spørsmål vi får fra kunder, tar imot utfordringer for nye lysprosjekter og holder sortimentet vårt oppdatert – også med tanke på standarder og sertifiseringer. Vi har oppsummert all denne kunnskapen i en White Paper for våre kunder. Den kan fungere som en kompakt guide for de som ikke daglig jobber med temaet belysning.
Klikk her

ECO-
DESIGN

Vårt hensyn til miljøpåvirkningen i alle faser av produktets utvikling og levetid

 

Les mer>

/globalassets/shared/concepts/solar-light/produktniveauer.png

Enklere å velge

Vi har gjort det enklere for deg å velge riktig belysning til dine prosjekter.

Det finnes tre ulike produktnivåer; Premium, Professional og Standard.

Inndelingen er gjort slik at produktene differensieres på blant annet monteringsmuligheter, teknisk kvalitet som levetid, lm/W ol. , styringer og lagerføring.

Alle tre nivåer har 5 års garanti.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Du kan også fylle inn kontaktinformasjon i skjema og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om riktig belysning for deg.

Send oss en e-post >>