SOLAR PLUS

Lagerførte el produkter med høy kvalitet til riktig pris

Vi har samlet et bredt varesortiment i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se utvalget i webshop

Alltid for hånden - til rett kvalitet og pris

I Solar Plus finner du et bredt varesortiment som skal dekke mesteparten av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

I Solar Plus garanterer vi el produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Du trenger ikke å bruke tid på å lete etter gode produkter til riktig pris. Vi har gjort det for deg! Solar Plus sikrer deg riktig pris, kvalitet og leveringstid.

Er du ikke kunde hos oss? Da kan du bli kunde her

Finn dine produkter innenfor installasjon.

Gå til webshop

Finn dine produkter innenfor industri og automasjon.

Gå til webshop

Finn dine produkter innenfor klima og energi.

Gå til webshop

Finn dine produkter innenfor varme og sanitær.

Gå til webshop

Kampanjepris på vegg- og takbokser

Nå har vi ekstra gode priser på vegg- og takbokser med tilbehør fra Solar Plus. Produkter fra Solar Plus er alltid lagerført for rask levering. Her får du god kvalitet til riktig pris. 

Kjøp i webshop

Noen av våre mest solgte Plus produkter

SOLAR PLUS

Dobbel stikk

Innfelt stikk med jord og hurtigklemmer.
Kjøp i webshop
SOLAR PLUS

Coilfix PN 16/3G2,5

Ferdigtrekt rør med kabel i bunt.
Kjøp i webshop
SOLAR PLUS

Komfyrvakt MicroSense

Enkel montering og særdeles diskret utseende.
Kjøp i webshop
SOLAR PLUS

Koblingsboks

To-komponents koblingsboks AP 9 (2,5mm²).
Kjøp i webshop

Rask og grønn levering av elektromateriell!

Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med når montøren kjører for å hente varene selv. Du kan redusere dine CO2-utslipp med 20% hver gang du bestiller en Fastboxlevering.

Vi samarbeider kontinuerlig med våre transportører om å benytte elbil ved leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO2-utslippene.

Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste! 

Les mer om Fastbox

 

greenfastbox_600x600.jpg

Ønsker du enklere varehåndtering?

Med vårt utvalg av logistikkløsninger kan du velge det som passer best til hvert enkelt prosjekt. Vi ønsker å bidra til at du får en mer effektiv arbeidsdag.

Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Gå til lagerservice

Vi pakker varene for deg

Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Gå til kitting

Effektiv lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Gå til vmi

Prosjektsamarbeid

Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Gå til prosjektlogistikk

   

Våre skreddersydde produktkonsepter

Vi har samlet produktene du trenger til dine prosjekter! Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du samarbeider med Solar. Du kan lese mer om hvert enkelt konsept under.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer