Ekstra lagringsplass i container

Har du behov for ekstra lagringsplass? Vi tilbyr utleie av container og verktøyskap. 

Leie av container kan være løsningen når du trenger ekstra lagringsplass

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Vi tilbyr deg den containeren som møter ditt behov. Fyll ut skjema med kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg.

Send oss en e-post

Kontakt oss

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig for en uforpliktende prat angående transportoppdrag.

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no.

Gå til kontaktskjema

Container tilpasset dine behov

Spesialcontainer

Trenger du en container utplassert på en ekstern leveringsadresse for varelevering eller en ekstra lagringsplass? Da tilbyr vi container tilpasset dine behov. Vi møter dine krav til sikkerhetssertifisering, dører, isolasjon eller lignende. Containeren plasseres på ønsket sted og varene oppbevares trygt. Varene er tilgjengelig 24/7.

Container

Vi utplasserer containeren på en ekstern leveringsadresse for varelevering eller som lagringsplass. Passer for deg som har en byggeplass uten lagringsmuligheter. Containeren plasseres på ønsket sted og du har varene tilgjengelig når du trenger det og sparer kjøretid og arbeidsdagen blir mer effektiv.

Transport av containere

Vi tilbyr frakt av container til avtalt leveringssted. Containeren kan også brukes til et midlertidig lager med en 2boks-løsning. Mulighetene er mange, så ta gjerne kontakt med oss så finner vi den løsningen som er optimal for ditt behov.

Dine fordeler

  • Container levert på ønsket sted
  • Sikret leveringssted
  • Redusert kjøretid
  • Varetilgjengelighet 24/7
  • Effektiv montørtid

Leie av verktøyvogn eller -skap

Har du behov for midlertidig oppbevaring av verktøy eller utstyr på byggeplassen? Vi kan tilby leie av låsbare verktøyvogner og skap.

Verktøyvognen er produsert i 3mm stålplate med et kraftig låssystem som sikrer ditt verktøy og utstyr på en sikker måte. 

Kontakt oss

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjema, så tar vi kontakt med så snart som mulig for en uforpliktende prat angående leie av verktøyvogn. 

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

Vi bidrar til å øke din effektivitet med våre tjenester

Ekspresslevering med Fastbox

Montører bruker inntil 25 % av tiden på å hente materiell. Unngå å avbryte jobben, med Fastbox leverer vi det du trenger innen 1 time. Få gjort mer ut av dagen!

Les mer

Bestill varer utenfor ordinær åpningstid

Vakttelefonen er åpen utenfor ordinær arbeidstid, fra kl. 16.00-07.00. I helger, ferier og helligdager betjenes vakttelefonen 24/7. Du får tilgang til lagerførte varer fra Solars sentrallager og kan hente eller få levert varene.

Les mer

Spesialmerking av dine varer

Merking og emballering tilpasses varetype, leveringssted og eventuelt andre spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer

Vi settpakker varene dine i enhet(er)

Vi effektiviserer prosjektene dine med Kitting. Vi pakker det du trenger for å utføre jobben, i en leveranse. Om du ønsker kan vi levere til hvert enkelt rom til ditt prosjekt.

Les mer