Tavlebygging

Vi hjelper deg med å optimalisere effektiviteten

 

 

Finn skjulte kostnader, spar tid og penger

Utfordringen mange står overfor er å redusere kostnadene uten å gå på akkord med ytelsen. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger for å hjelpe deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss har du alt du trenger under ett tak og vi hjelper deg med bedriftstilpassede tjenester og produkter.

Du kan stole på oss i alle situasjoner.

Spar mye

med små investeringer i energisparende belysningsløsninger

Effektiviser lageret med Solar Kanban

Ønsker du en mer effektiv lagerløsning med optimalt varelager til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2-boks lagringsløsning. Det krever verken wifi eller programvare.
Les mer

Kabler for enhver oppgave

Solar Cables nettverk av anerkjente internasjonale leverandører og produsenter gjør det mulig å levere spesialkabler til enhver oppgave. Det er et av bransjens mest komplette lager av kabler og ledninger, i samsvar med gjeldende internasjonale standarder.
Oppdag Solar Cable

Kompromissløs kvalitet

Solar Tools er verktøy, festemidler og forbruksvarer. Med konseptet får du råd som kan spare deg for både tid og penger. En lagerløsning som frigjør kapital og effektiv arbeidstid. Kvalitetsprodukter for enhver oppgave, håndplukket av våre eksperter.
Finn dine verktøyfavoritter

Oppdag ny teknologi fra våre leverandører som gjør deg mer effektiv

Reduser totalkostnadene

Stadig flere bedrifter ser verdien av å implementere smartere lagerløsninger, konsolidere leverandører og skreddersy logistikken.

En Total Cost of Ownership (TCO) tilnærming bidrar til å redusere totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester. Gjennom TCO finner vi løsninger som optimaliserer driften. En helhetlig tilnærming styrker lønnsomheten.

Les mer om økt lønnsomhet

Over 150 000 artikkelnumre

Du finner alt fra belysning og verktøy til de viktigste reservedelene som sørger for at produksjonen ikke stopper.
Gå til webshop

97% leveringssikkerhet

Solar har lang erfaring innen logistikk, og med våre forskjellige logistikktjenester finner vi alltid den løsningen som passer best for din virksomhet.
Se våre logistikkløsninger

25% ekstra verdi

Våre kunder i næringsmiddelindustrien oppdager ofte opptil 25% ny verdi ved å bruke en total økonomisk strategi for innkjøpssettet.
Finn ut mer om TCO

Våre konsepter

Vi har forskjellige produktkonsepter som er tilpasset ulike behov. Om du er på jakt etter det billigste alternativet, høy kvalitet eller det beste produktet til en god pris så har vi merket vårt sortiment slik at det skal være enkelt for deg å velge akkurat det du trenger.

Høy kvalitet til riktig pris

Dekker inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Les mer

Profesjonelle produkter til konkurransedyktige priser

Dekker hele innkjøpsbehovet ditt i disse kategoriene.
Les mer

Alt innen belysning

Optimale belysningsløsninger for industrien.
Les mer

Bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools finner du produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Les mer

Legger til rette for tavlebyggere

¨Vi trenger en leverandør som ikke bare tenker på produkter¨, sier Jørgen Almelid, daglig leder for et firma som prosjekterer og produserer styre- og fordelingstavler.

Les hvorfor Elpa velger Solar

Vokser videre med Solar

MCS Elektrotavler driver godt og skal vokse videre med Solar på laget. Raske løsninger, bredt produktspekter og spisskompetanse er avgjørende for tavleprodusentens valg av samarbeidspartner.

Les mer om samarbeidet

Innkjøp av arbeidsklær online

Minimer tidsforbruket og få kontroll på utgiftene når du kjøper arbeidsklær med firmalogo. Som kunde hos Solar kan du samle alle innkjøpene dine på et sted og samtidig få full oversikt over forbruket.

Les mer
Siemens

Enkelt og praktisk å bestille Siemens

Med ca. 10 000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører og sortimentet er lett tilgjengelig for deg i vår e-handel. Med vår Value Added Reseller-sertifisering hjelper vi deg gjerne når du trenger ekspertise på produkter og løsninger.
Oppdage Siemens
Schneidervelgeren

En smidigere måte å finne riktig produkt på

Schneider Electrics produkter og løsninger for automatisering og kontroll dekker hele spekteret innen industri-, infrastruktur- og byggsektoren.
Prøv Schneidervelgeren
ABB

Ett nytt industri samarbeid

Solar og ABB har inngått ett nytt og sterkt industri samarbeid. ABB er en forløper når det gjelder ledende ingeniørselskaper i verden, med sitt enorme produktspekter av innovative produkter.
Les mer om samarbeidet
Murrelektronik

Desentralisert automasjonsteknologi

Murrelektronik er eksperter på desentralisering og optimalisering av koblinger mellom styreskap og sensor/aktuatornivå. Med et bredt utvalg av de nyeste løsningene og smarte teknologier kan du finne den perfekte løsningen for din produksjon.
Oppdag mer

Se noen av våre tjenester

Med 2boks lagerløsning har du alltid riktig lagerbeholdning

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lagerbeholdning til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2boks lagerløsning. Løsningen krever hverken wifi eller software.
Oppdage 2boks

Ekspresslevering med Fastbox

Montører bruker inntil 25 % av tiden på å hente materiell. Unngå å avbryte jobben, med Fastbox leverer vi det du trenger innen 1 time. Få gjort mer ut av dagen!
Les mer

Teknisk support

Våre dyktige konsulenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer. Valg av nye komponenter og utskifting av eksisterende produkter og programmering er bare noen av områdene som kompetansesenteret er behjelpelige med. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale på tlf. 04450 eller på e-post.
Teknisk Support

Bestill varer utenfor ordinær åpningstid

Vakttelefonen er åpen utenfor ordinær arbeidstid, fra kl. 16.00-07.00. I helger, ferier og helligdager betjenes vakttelefonen 24/7. Du får tilgang til lagerførte varer fra Solars sentrallager og kan hente eller få levert varene.
Les mer

Solarskolen

Vi tilbyr kurs innen ledelse, forskrifter, regelverk og ikke minst en rekke fagkurs. Du finner garantert noe som er relevant for deg i den omfattende kurslisten. Velg mellom kursformer som klasserom, e-læring og webinar.
Les mer
Support

Webshop support

Har du spørsmål kan du ringe oss på tlf. 63 94 66 60 eller sende oss en e-post.
Send e-post

Bli kunde hos Solar!

For oss på Solar er du som kunde viktigst og vi står alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger for å hjelpe deg med å optimalisere din hverdag. Hos oss har du alt du trenger på et sted og vi hjelper deg med tjenester og produkter som er tilpasset din bedrift. Du kan stole på oss uansett hva du trenger, om det er innenfor installasjon eller industri.
Bli kunde
Kundesenter

Kontakt vårt kundesenter

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter.
Gå til vårt kundesenter