Schneider Electric

Automatisering

Schneider Electrics produkter og løsninger for automatisering og kontroll dekker hele spekteret innen industri-, infrastruktur- og byggsektoren – fra programmerbare releer til bevegelseskontrollere og grensesnittmoduler, for bruk i alt fra enkle maskiner til komplekse prosessystemer.

Kjøp automatiseringsmateriell her
TeSys

Motorstartere og beskyttelseskomponenter

Oppdag TeSys, - en serie med reverserende kontaktorer, overbelastningsreleer og motorkretsbrytere, designet for å generere og bryte strøm for en rekke applikasjoner. TeSys tilbyr høy pålitelighet og lang mekanisk og elektrisk levetid, og produktene leveres med et komplett utvalg av tilbehør for motorstyring og lastkontroll.

Gå til TeSys
Harmony

Trykknapper, bokser, brytere, kontrollamper og styrespaker

Harmony-serien er verdensledende innen trykknapper, brytere og kontrollamper og har satt standard for driftseffektivitet og funksjonalitet. Den sikrer en robust, sikker, ergonomisk og enkel styring av maskiner og produksjonslinjer.

Gå til Harmony
Altistart

Frekvensomformere med variabel hastighet

Oppdag et bredt utvalg av frekvensomformere og mykstartere med variabel hastighet som leverer en kraftig og pålitelig kombinasjon til dine motorstyringsløsninger på opptil 20 MW. Fra kompakte produkter til spesialdesignede løsninger – de er utviklet til det høyeste kvalitetsnivået for å oppfylle behovene dine innenfor ulike bruksområder, f.eks. industrielle prosesser, maskiner eller bygninger.

Gå til Frekvensomformere
OsiSense

Sensorer og RFID-system

Telemecanique Sensors er en global leder innen industrielle sensorer, og tilbyr et bredt spekter av deteksjonsteknologier, inkludert endebrytere, nærhetssensorer og fotoelektriske sikkerhets- og trykkbrytere. Målet vårt er å gjøre det enklere for kundene våre, slik at de kan konsentrere seg om kjerneverdiene og maskinytelsen.

Gå til OsiSense
Modicon

Strømforsyninger og transformere

Den nye generasjonen av universelle strømforsyninger med bredt driftsområde integrerer et stort antall nye funksjoner og tilbyr enda flere brukertjenester med oppfinnsomhet ved hjelp av funksjonsmoduler. De modulære og optimale strømforsyningene som er designet for enkle maskiner og applikasjoner, er først og fremst populære fordi de er ekstremt kompakte.

Gå til Modicon
Preventa

Maskinsikkerhet

Sikkerhet og helse er viktige kundeutfordringer i ethvert markedssegment, så dette er viktig for å sikre maksimal effektivitet og produktivitet, samt å beskytte merkevaren din. Det er viktigere enn noensinne å implementere smarte løsninger som gjør maskinene dine trygge.

Gå til Preventa, Harmony