Solar og ABB har inngått ett nytt og sterkt industri samarbeid

Se hele ABB Automation sortimentet her

ABB_FB_sustainability_478x271.jpg

Samarbeid

Solar og ABB har ferdigstilt og implementert avtalen om et nytt og sterkt industrielt partnerskap. ABB er en forløper når det gjelder ledende ingeniørselskaper i verden, med sitt enorme produktspekter av innovative produkter.

Med sin over 130 år lange historie har ABB den kvaliteten og kompetansen som Solar ser etter i en partner.

ABB's White Paper

Næringsmiddelindustrien er under konstant press for å tilpasse og utvikle seg for å møte forbrukernes etterspørsel. Dette betyr økt produksjon, lavere priser og forbedret kvalitet og variasjon, samtidig som de skal opprettholde sin forpliktelse til bærekraft.

Optimalisering av produksjonen i denne sammenheng handler om mer enn å bare finne en leverandør. Det handler om å finne en partner. En partner som forstår de store utfordringene.

White Paper

Bakeri

Dag inn og dag ut, må bakeriprosessene være synkroniserte, fra blanding og forming til baking, frysing og emballering. Pålitelighet, energieffektivitet og presisjonskontroll er nøkkelen, enten det er skjæring, bruk av ovner eller kjøling på transportbånd. ABBs automatiseringstilbud for bakerier inkluderer et bredt spekter av stasjoner med variabel hastighet, skalerbare PLSer og et utvalg av HMI-er som tilfredsstiller dine kontrollbehov. Med innebygde funksjonelle sikkerhetsalternativer i PLS’n, kan du enkelt implementere sikkerhetskravene dine.

Drikkevarer

Konsistens er en viktig differensiator for globale merker, og forbrukerne forventer at deres favorittdrikke smaker det samme, uavhengig av hvem som har laget det eller hvor det ble tappet på flaske. Dette krever en nøyaktig prosesskontroll og standardløsninger som kan distribueres og kopieres på flere produksjonssteder. ABB kan hjelpe drikkevareprodusenter med å oppnå konsistens og kvalitet samtidig som de senker produksjonskostnadene og gir større emballasjefleksibilitet.

Bryggeri

Med så mange prosesser som er inkludert i bryggeriet ditt, står du overfor daglige utfordringer med å håndtere energi- og vannforbruk og opprettholde hygiene. ABBs stasjoner med variabel hastighet, PLSer og HMI-er gjør det enkelt for deg å synkronisere parameterne dine med prosessene for den mest hygieniske og effektive driften. ABBs automatiseringstilbud inkluderer sikkerhetsfunksjoner, for eksempel dreiemoment og sikkerhet integrert i PLS, - hvor du kan implementere dine sikkerhetsfunksjoner for å dekke dine spesifikke behov.

Meieri

Meieriprosesser bruker mye pumper, miksere og separatorer. Vårt automatiseringstilbud inkluderer et bredt spekter av stasjoner med variabel hastighet, skalerbare PLSer og et utvalg av HMI-er som kan håndtere alle prosessene dine jevnt og effektivt. I tillegg gir sikkerhetsfunksjoner, fra innebygd sikkert dreiemoment til et bredt utvalg av valgfrie sikkerhetsfunksjoner, deg fleksibiliteten til å oppfylle dine spesifikke sikkerhetskrav. Fra produksjon og pasteurisering til lagring og rengjøring gir ABBs automatiseringsløsninger deg kontroll og fleksibilitet for energi effektiv, pålitelig produksjon.

Spiselige oljer

Stigende råvarepriser og energipriser, sesongkrav og regulering krever mye strengere kontroll og automatisering i spiselig oljeindustri. ABBs løsninger leverer nøyaktige data og kontroll for å optimalisere virksomheten din.

Sukker

Kjernen i sukkerproduksjonen er motordrevne applikasjoner som pumper, vifter, makuleringsmaskiner / skjæremaskiner, transportbånd, freseutstyr og sentrifuger. Alle disse drar nytte av bruken av ABB-stasjoner, motorer, mekaniske kraftoverføringsløsninger (MPT) og PLS. Svært pålitelige stasjoner sparer energi og forbedrer produktiviteten ved å justere hastigheten og / eller dreiemomentet til elektriske motorer.

Korn

Kornhåndtering og melfresing bruker vanligvis transportbånd, blåsere, sikter, møller, miksere og pakkemaskiner. ABB tilbyr et omfattende utvalg av drivere med variabel hastighet, mykstartere, motorer, giring og monterte lagre for å holde prosessene i orden. ABBs svært effektive motorpakker og IE4 / IE5-motorer reduserer energikostnadene og reduserer utslippene. EX sertifiserte versjoner sørger for sikkerhet på steder med støvfare. Frekvensomformere med innebygd sikkerhets dreie moment øker sikkerheten til applikasjoner som fresemaskiner og miksere.med å oppfylle strenge hygienekrav, noe som sikrer høy matsikkerhet.

Kjøtt, fjærfe og sjømat

Hovedprosesser inkluderer skjæring, sliping, blanding og kjøling, støttet av transportører, pumper, vifter, kompressorer, fordampere og andre. ABBs stasjoner, motorer, softstartere og mekaniske kraftoverføringsprodukter sørger for at anlegget ditt kjører pålitelig og effektivt. Motorer, giring og lagre spesielt designet for mat og sprutsoner hjelper deg med å oppfylle strenge hygienekrav, noe som sikrer høy matsikkerhet.

ABB frekvensomformere for høy kvalitet av mat og drikke

Utfordring og engasjement

Etterhvert som nytt utstyr for bearbeiding av mat og drikke med funksjoner som støtter komplekse og følsomme elektriske systemer, kontroller og automatisering erstatter eldre utstyr, fortsetter kostnadene for vedlikehold, reparasjon og drift (MRO) å øke med økende vedlikeholdstid, teknisk support og strømkostnader.

Produserende industri krever høy driftssikkerhet, og kvalitet fra det elektriske anlegget. En potensiell feil kan føre til uønsket driftsstans som kan medføre at produserte produkter må skrotes.

Oversikt over ABB Automation sortimentet vårt

Rengjøring i prosessområder gjøres ofte med høytrykkvask og kjemikalier som kan forkorte levetiden til bygningsmasse og utstyr. Disse områdene krever korrosjonsbeskyttelse og overflatebehandlet materiell.

Bearbeidingsanlegg har ofte ekstreme temperaturområder på grunn av prosesseringskrav. Problemer med strålevarme fra ovner direkte i tråd med kalde luftstrømmer kan forårsake pålitelighetsproblemer i behandlingsområder.

Forkortede produktutviklingssykluser, mindre batchstørrelser, raske utløpsdatoer og hyppigere omstilling av produkttype krever nye automatiseringsteknologier for bedre prosesseringsfleksibilitet, og holder produksjonskostnadene nede og får produkter til kunder raskt.