Profesjonelle produkter med rask levering til  konkurransedyktige priser

1. Profesjonell kvalitet til konkurransedyktige priser - Sjekk prisene
2. Kapping av kabel; stort utvalg; kjapp levering

kjøp nå

Kategorier

Kontroll og styrekabler, PVC
Kontroll og styrekabler, PVC
Kontroll og styrekabler, halogenfri
Kontroll og styrekabler, halogenfri
Gummikabler, apparat og downlightkabler
Gummikabler, apparat og downlightkabler
Brannsikre kabler
Brannsikre kabler
Antenne og spesialkabler
Antenne og spesialkabler
Frekvensomformerkabler
Frekvensomformerkabler
Kran- og heiskabler
Kran- og heiskabler
Høyfleksible PUR kabler
Høyfleksible PUR kabler

Kabelnavn, hva betyr de?

Kabler har navn i henhold til et sofistikert sett med bokstaver og tall. Dette harmoniserte systemet definerer kabelnavnet. Den klassifiserer konstruksjonen av kabelen ved å tildele koder (bokstaver eller tall) som representerer kabelspenningen, isolasjonsmaterialet, strukturelle elementer, kappe, spesielle egenskaper og ledertype. Vi hjelper deg på vei, og har laget en samlet oversikt over forkortelsene og hva de står for.
Her finner du forkortelsene

Tjenester, kabelkutting og levering

Hos Solar kan du få kablene levert i tilmålte lengder, slik at du får mest mulig ut av arbeidsdagen. Kjøper du kabler fra Solar, får du også tilgang til forskjellige leveringsalternativer og en leveringssikkerhet på 97 prosent. Du kan få kablene via nattlevering, prosjektlevering og Fastbox.
Gjør deg kjent med kabeltjenestene våre

Hvilken kabel trenger du?

Vi har laget en guide som hjelper deg å velge riktig kabel for dine industrielle applikasjoner. Guiden forklarer de vanligste tekniske spesifikasjonene, og har en oversikt over produktgruppene innenfor konseptet, hvor alle produkter er klikkbare direkte inn i webshop.
Gå til guiden her

 

 

 

     

 

 

   

PUR kabel til havbruksnæringen

PUR kabel fra Solar er en høyfleksibel kabel med stor slitestyrke. Den kan benyttes ned til 200m dybde både i fersk- og sjøvann. Den fås i signalvarianter på 0,75mm2 samt, i kraftkabel som én og flerleder opp til 150mm2. Brukes i forbindelse med havbruk både på land og i vann, og innenfor industri. Kabelen kommer i fargen orange.

 

Kjøp i webshop

Våre skreddersydde produktkonsepter

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring i bransjen, har vi sørget for å samle et bredt spekter av varer i Plus-konseptet vårt, som dekker opptil 80 % av det du trenger i det daglige servicearbeidet.

Gjør deg kjent med Solar Plus

Solar Netto er det rimeligste alternativet vårt – når du bare trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Dette betyr at du kan være sikker på at vi kontinuerlig tilbyr lave priser på elektrisk utstyr med god kvalitet. Ingen rabatter – bare nettopriser!

Gjør deg kjent med Solar Netto

Belysning er en vitenskap. Derfor har vi laget vårt helt egne konsept som hjelper deg å velge riktig belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekter. Gjør beregninger, og la deg inspirere av Solar Light-nettstedet vårt.

Gjør deg kjent med Solar Light

Solar Tools er produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på den lange erfaringen vår i bransjen, har vi samlet et bredt spekter av produkter i Tools-konseptet vårt. Dette gjør det enklere og mer tydelig for deg som kunde når du bestiller varer.

Gjør deg kjent med Solar Tools

Vil du vite mer om Solar Cable?


Hvis du har spørsmål om produkter, levering eller bestilling, er du alltid velkommen til å kontakte kundesenteret vårt. Du kan også kontakte den lokale Solar-forhandleren direkte for å få hjelp.


Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf. 04450, kundesenter@solarnorge.no eller ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

Gå til kontaktskjema