Det du trenger til campingplassen

Kundebehovet har endret seg de siste årene og flere forventer en mer miljøvennlig campingplass som tilbyr alternative løsninger. Vi har et bredt utvalg innen belysning, ladestasjoner til elbil samt videoovervåkning og alarmsystemer som bidrar til trygge omgivelser.

Webshop

Mer enn 115 000 produkter

Enkelt søk og smart filtrering i vår nettbutikk. Velg en kategori, leverandør eller gjør et søk for å finne de produktene du trenger.
Webshop

97 % leveringssikkerhet

Solar har lang erfaring innen logistikk, og med våre logistikktjenester vil du alltid finne løsningen som passer din bedrift.
Våre logistikkløsninger

Kontakt oss

Ønsker du å finne gode løsninger tilpasset din campingplass, fyll ut vårt kontaktskjema så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.
Gå til kontaktskjema
WATTIF EV

Totalleverandør av løsninger til elbillading

Wattif EV tilbyr en nøkkelferdig løsning for elbillading. Vi dekker hele verdikjeden - fra finansiering og installasjon, til drift, fakturering, vedlikehold og 24/7 kundeservice.
Les mer
Jelling familie camping

Dansk campingplass samler alle kjøp hos Solar

Peter tar seg av mange av de mindre reparasjonene selv, men hvis et toalett går i stykker, er Solars raske og fleksible leveringstjeneste avgjørende.
Les mer
/globalassets/no/trade/telt_649x432.jpg

Riktig belysning skaper trivsel

Vi tilbyr et bredt utvalg av belysning som gir både velvære og energi både innendørs og utendørs.

Som et ledd i å gjøre bygninger og utearealer mer energieffektiv har LED nå i de fleste tilfeller erstattet lysrør og halogen som gir lengre levetid og mindre energiforbruk. Sortimentet inneholder energieffektive produkter og løsninger og oppfyller krav du stiller til kvalitet, design og monteringsvennlighet.


Les mer og få inspirasjon på Solar Light

 

Utvalgte belysningsprodukter

FRA KONSTSMIDE

Hage- og partybelysning

Stemningsfull lysslynge med 10 pærer som kan bygges ut til maks 40 lys totalt. Det er 100 cm mellom pærene.
Kjøp i webshop
FRA KONSTMIDE

Nice bordlampe

Dette er en lekker bordlampe fra Konstmide. Lampen er sort, dimbar og med USB.
Kjøp i webshop
FRA NORLYS

London stolpelampe

Stolpelampe i klassisk design med ett lyktehode. Høyden på stolpen kan enkelt justeres.
Kjøp i webshop
FRA MELBYE

Markeringslys og ledelys

Lyskilden er en LED-modul med 25 års levetid, og armaturen har miljøvennlige Li-FePO4-batterier med lang levetid.
Kjøp i webshop
/globalassets/no/trade/chargers_camping.jpg

Sikker elbillading på campingplassen

Siden 60% av alle nye biler er elektriske, er det et must å installere elbilladere på campingplassen din for å få fornøyde kunder.

Det er viktig å ha et sikret system mot overbelastning og at kun betalende kunder kan bruke ladestasjonene. Med sikker identifikasjon, avansert belastning, distribusjonssystemer og robuste elbilladere sikrer du optimal lading av de parkerte bilene, og systemet holder i mange år til tross for mye bruk.

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra anerkjente leverandører som oppfyller alle krav. Vi hjelper deg med å finne den rette!

Utvalgte produkter innen elbillading

SOLAR

EVBox ladestasjon

Denne smarte ladestasjonen har RFID-kortleser, kWh-måler og modul for mobildata og GPS. Dette gjør at det er mulig å godkjenne og kommunisere ladeøkten som igjen muliggjør behandling og oppgjør av transaksjoner.
Kjøp i webshop
SOLAR

EVBox dobbel ladestasjon

Lad 2 biler samtidig med en dobbelstasjon som tåler opptil 22kW per tilkobling. Ladestasjonen er laget i et slitesterkt, værbestandig design med innebygde elektriske vern. Den er skalerbar til opptil 20 ladepunkter.
Kjøp i webshop
SOLAR

EVBox ladekabel 8 meter

Ladekablene er enkle å vedlikeholde. De er elastiske, selv i kaldt vær og utstyrt med en lang gummislange som gjør at kabelen ikke bryter forbindelsen. Den er også laget av varmeresistent materiale.
Kjøp i webshop
SOLAR

EVBox stolpe for ladestasjon

Stolpe/combipole på 1900 mm for EVBox BusinessLine ladestasjon, både Hub og Satellitt. Stolpen er ment for ett ladepunkt og for nedgraving.
Kjøp i webshop
/globalassets/no/trade/hotell/sikkerhet_397x321.jpg

Camping i trygge omgivelser

Teknologien utvikler seg raskt og sikkerhet blir et stadig større tema.

Solar har bred erfaring innenfor videoovervåking, adgangskontroll og innbruddsalarmer til både det offentlige og private. Vi holder oss oppdaterte på de nyeste trender og utviklingen innenfor de forskjellige produktgruppene.

Vi i Solar er klare for å hjelpe deg og kan garantere at du får den beste sikkerhetsløsningen for ditt behov.

 

   

Utvalgte produkter

NEXA

Optisk røykvarsler

Z-Wave røykvarsler for innendørs bruk som alarmerer via Nexa Bridge eller en annen Z-Wave-kompatibel kontroller når det oppdages kraftig røyk eller forhøyet varme.
Kjøp i webshop
SOLAR

Skjøteledning 10 meter

Praktisk skjøteledning på 10 meter. Skjøteledningen har CEE støpsel og stikkontakt med IP44 med spenning fra 0-400V.
Kjøp i webshop
HIKVISION

Robust kamera

Høykvalitetsbilde med en oppløsning på 8MP. Det er støv- og vannavstøtende (IP67) samt laget for å tåle røff håndtering ved potensielt hærverk (IK10).
Kjøp i webshop

 

 

 

Våre konsepter

Vi har forskjellige konsepter som er tilpasset ulike kundebehov, og vi har i tillegg merket konseptproduktene i vår webshop for å gjøre det enkelt for deg å velge akkurat det du trenger.

Om du er på jakt etter det billigste alternativet eller produkter av høyere kvalitet, om du trenger ny belysning eller nytt verktøy, se etter våre konseptvarer når du handler hos oss neste gang for å finne det konseptet som passer best for deg.

Solarskolen

Vi har mange forskjellige kurs i vår egen skolen – Solarskolen. Finn kurset som passer for deg på Solarskolens nettside.

Gå til Solarskolen