Logistikkløsninger

Effektiv logistikk

Våre logistikkløsninger bidrar til effektiv distribusjon, vareflyt og lagerstyring for din bedrift. Vi leverer varene slik du ønsker, der du er! Du får lavere kostnader, mer effektiv lagerstyring og god sporbarhet.

Få en mer effektiv dag med våre logistikkløsninger

Velger du våre logistikkløsninger får du en sømløs vareflyt til dine prosjekter. Du får varene levert der du ønsker til riktig tid, slik at du kun behøver å fokusere på arbeidet som skal utføres. Vi tilbyr en rekke løsninger som bidrar til lavere kostnader, effektiv lagerstyring og smart varehåndtering.

Kontakt oss

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 04450, eller send oss en e-post.

Send e-post

Se våre tjenester

Vakttelefon

Med vår vakttelefon har du muligheten til å bestille elmateriell i kritiske situasjoner utenfor våre ordinære åpningstider. Dette sikrer deg varetilgjengelighet som kan redusere nedetid og produksjonsstopp.

Les mer

Prosjektlogistikk

Gjennom et godt samarbeid i en tidlig fase av prosjekteringen, kan vi sammen løse logistikkutfordringene som mange møter på anleggsplasser. Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Les mer

Leie av container

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Les mer

Logistikkoordinator

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Les mer

Smartkit

Med SmartKit får du nøyaktig de materialene du trenger til et bestemt prosjekt - verken mer eller mindre. Du unngår materialsvinn, og når kittet er tomt, er jobben gjort.

Les mer

Cross docking

Cross docking innebærer at vi sammenstiller dine Solarvarer med forsendelser fra andre leverandører på prosjektet slik at du får en samlet komplett levering. Du sparer miljøet for CO2 og unødvendig emballasje.

Les mer

Tid- og plasstyrt levering

Solar tilbyr tids- og plasstyrt levering når du har behov for tilpasset mottak innenfor et gitt tidsrom. Det kan være at en bom stenger, SLOT-tid i prosjektet el.

Les mer

Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestill materiell raskt og enkelt i vår app, Solar Mobile. Last ned appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. 

Bestill i vår webshop

EDI-integrasjon

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Les mer om integrasjon