SmartKit

Gjør bortkastet tid om til arbeidstid

Med SmartKit får du nøyaktig de materialene du trenger til et bestemt prosjekt - verken mer eller mindre.

Du unngår materialsvinn, og når kittet er tomt, er jobben gjort.

Opplev den nye SmartKit

Bestill SmartKit direkte i webshop

Den tungvinte bestillingsprosessen er erstattet av en digital løsning direkte i vår webshop. Den er tilgjengelig 24/7, og du er ikke avhengig av andre når du planlegger prosjektene dine.

Du har full kontroll over hva kittet inneholder, når det skal leveres og hvor det skal brukes.

Hvis du bestiller før kl. 16.00, kan du ha kittet ditt neste morgen innen kl. 7.00. Raskt og enkelt.

Når er SmartKit virkelig smart?

På byggeplassen?

SmartKit er ideelt hvis du bygger leiligheter der du trenger en spesifikk sammensetning av materialer for hver leilighet.

På produksjonslinjen?

SmartKit kan også spare deg for tid og penger hvis du har en produksjonslinje som krever klart definerte deler for å holde produksjonen i gang. Eller hvis du har et team av montører som reiser mellom ulike steder.

Andre bransjer?

Borettslag: Bestill et SmartKit for å klargjøre leiligheten når en ny leietaker flytter inn. Hotellbransjen: Reparasjonssett til et hotellrom Konferansesenter: Bestill et SmartKit til en utstillingsstand med ledninger, tape, strips osv. Hadde det ikke vært enklere om det du trenger, var tydelig merket hvor det skal brukes?

Den gule etiketten som utgjør hele forskjellen

Det inneholder det unike Kit-navnet du har gitt prosjektet ditt. Du vet hva som passer til prosjektet ditt, så du bestemmer hva som skal være hvor.

I tillegg gir den gule etiketten deg en fullstendig oversikt over innholdet i esken, slik at du kan hoppe over tellingen. Det er enkelt å finne SmartKit fordi etiketten lyser opp i varemottaket, på byggeplassen osv.

Den gule etiketten er din garanti for at det bestilte kittet når frem til den som trenger det.

Leter du etter noe?

Opptil 20 % av arbeidstiden på en byggeplass går med til ikke-verdiskapende arbeid. Det viser en studie fra Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet.

I stedet brukes tiden på ineffektiv arbeidsflyt, leting etter materialer, eller etterbestilling av materialer som det viser seg å være mangel på.

I tillegg går et stort antall byggematerialer og ressurser til spille på grunn av unøyaktige bestillingsprosesser.

.

Du vet hvordan det er?

Du bestiller varene dine litt for tidlig, og når du trenger produktene, er esken åpnet. Ting forsvinner, og du ender opp med å mangle viktige materialer til installasjonen.

Med SmartKit kan du planlegge å få produktene akkurat i tide til å bruke dem. Dette kan redusere materialsvinn med opptil 10 %.

Farvel til den gamle, tungvinte planleggingsprosessen

Du kjenner kanskje allerede til denne tjenesten. Vi har bare gjort den digital og enklere å bruke!

Slutt på Excel-lister og involvering av en rekke personer. Du har full kontroll, og hvis noe er i restordre, bestemmer du selv hvor mye av leveringen som skal utsettes.

Lag maler og spar enda mer tid
Du kan opprette maler som kan brukes om og om igjen for oppgaver som alltid krever det samme. Hvis du for eksempel skal installere en varmepumpe, finnes det kanskje et sett med komponenter som alltid går igjen?