Om Solar

Din sourcing- og servicepartner

Solar er din sourcing- og servicepartner innenfor installasjon, industri, ventilasjon, klima og energi.

Våre kunder er profesjonelle håndverkere og vår forretning er sentrert rundt et bredt produktsortiment, høy varetilgjengelighet, logistikk i særklasse i tillegg til verdiskapende servicer.

Hvem er vi Sourcing og services

Solar Norge er din sourcing- og servicepartner innenfor installasjon, industri, ventilasjon, og klima og energiløsninger. Vi har 3.000 dyktige medarbeidere fordelt på 6 land. Vår kjernevirksomhet er å finne frem til de beste produktene, tilby verdiskapende servicer samt optimalisere våre kunders forretning. Vi jobber kontinuerlig med å sette oss inn i kundens unike behov for å kunne tilby relevante, personlige og verdiskapende løsninger som gjør våre kunder til vinnere.

Hva gjør vi Vi leverer det du trenger

Som sourcing- og servicepartner fokuserer vi på den individuelle kunden. Vi samarbeider tett med deg for å kunne tilby tilpassede servicer som støtter opp om dine egne tiltak, optimaliserer de daglige prosessene og utvikler dine ferdigheter for å drive en lønnsom bedrift. Våre raske og fleksible leveranser kan bidra til å øke produktiviteten. Vi leverer nøyaktig det du har bruk for, der du er! Vi har det beste distribusjonssystemet og de mest dedikerte medarbeiderne.

Grunnlagt i 1919 Et børsnotert selskap

I 2020 var omsetningen vår tett på 11,5 milliarder DKK. Solar A/S er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen med den korte betegnelse SOLAR B og har vært det siden 1953. Aksjen er en del av MidCap+ indeksen. Ledelsen består av CEO Jens Andersen, CFO Michael H. Jeppesen og CCO Hugo Dorph. For mer informasjon om vår aksje henviser vi til Investor-seksjonen.

Fakta om Solar Norge

400

Solarianere

Som brenner for å skape verdi hver eneste dag.

14

Drive-In lokasjoner

Med 14 Drive-In lokasjoner spredt rundt i landet er vi tilgjengelig der du er.

120000

Produkter

Et bredt produktsortiment til både små og store prosjekter.

Vi har fokus på miljøet

Bærekraft

Vi satser på energieffektive løsninger og tilbyr de beste bærekraftige servicene som sikrer riktig bruk av ressursene. Det er til det beste for miljøet, for våre kunder og for Solar.

 

 

Les mer om vårt samfunnsansvar

Vår historie

Solar har eksistert i mer enn 100 år og vi har utviklet oss mye siden starten i 1919. I dag er vi et digitalt og grønt sourcing- og serviceselskap.

 

Les vår historie her

Våre verdier Mot

Våre verdier Glød

Våre verdier SmartFun

Bli en del av Solar

Har du lyst til å jobbe i Solar? Ta en titt i oversikten over våre ledige stillinger og kanskje du finner noe som passer perfekt til deg! Du er også alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Gå til ledige stillinger
Ledelsen

Her finner du kontaktopplysninger til ledelsen i konsernet.

Gå til oversikten

Vår strategi er digital og grønn

Vi ønsker å videreutvikle Solar på en lønnsom måte ved å satse på nøkkelmarkeder innenfor 4 strategiske fokusområder. Vi skal utnytte vår kjernekompetanse som er bygget på en sterk og fremoverlent forretningsmodell.

Våre fire strategiske fokusområder er Konsepter, Industri, Trade samt Klima og energi.

Les mer her

Solar i sosiale medier

LinkedIn

Følg Solar Norge på LinkedIn.

Gå til LinkedIn
Facebook

Følg Solar Norge på Facebook

Gå til Facebook
Instagram

Følg Solar Norge på Instagram

Gå til Instagram
YouTube

Følg Solar Norge på YouTube

Gå til YouTube

Ønsker du å investere?

I Solar tror vi på produktivitet, digitalisering og utvikling gjennom samarbeid.

På vår engelske investor-side finner du konsernets finansielle publikasjoner samt rapporter. Du kan teste våre investorverktøy og se kommende publikasjoner i vår i finanskalender.

Les mer om investering

Miljø og kvalitet

Solar har siden 1994 hatt et sertifisert kvalitetssystem, og er sertifisert etter standarden ISO 9001:2015. Det betyr at alle våre dokumenterte prosedyrer og rutiner, på alle nivå i hele organisasjonen, kontinuerlig blir holdt opp mot gjeldende standard, og må som et minimum tilfredsstille dem.

Klikk deg videre for å lese mer om våre kvalitetsmål samt finne alle gjeldende sertifikater.

Gå til Miljø og kvalitet