Hotell

Vi støtter hoteller med dine hverdagsutfordringer

Se det nyeste utvalget for hoteller, som forbruksvarer, belysning, sanitæranlegg, verktøy og produkter som støtter din grønne omstilling. På denne siden kan du enkelt finne produktene du leter etter – alltid oppdatert med aktuelle tilbud og nyheter.

Gå til Webshop

Vi leverer produktene og løsningene du trenger

Vi har et stort utvalg produkter, alt fra elektro- og sikkerhetsprodukter til hansker og antibac. Vi kommer gjerne med råd om klimaeffektive produkter og løsninger, samt smarte leveranser for å nevne noen.

Vi leverer riktige produkter til avtalt tid - når og der du trenger dem. Vi har et godt distribusjonssystem og dedikerte ansatte.

Som et sourcing- og serviceselskap, setter vi deg som kunde i fokus! Vi jobber tett med deg for å tilby skreddersydde tjenester som underbygger optimalisering av dine daglige prosesser, utvikler dine ferdigheter og skaper mer lønnsomhet i virksomheten.

Sammen gjør vi en forskjell.

Bli kontaktet

Har du spørsmål, fyll ut kontaktskjema og vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Eller send en e-post til trade@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema
WATTIF EV

Totalleverandør av løsninger til elbillading

Wattif EV tilbyr en nøkkelferdig løsning for elbillading. Vi dekker hele verdikjeden - fra finansiering og installasjon, til drift, fakturering, vedlikehold og 24/7 kundeservice.
Les mer
Solar Industrial Solutions - varmepumper

Danske Hotel Vejlefjord forbedrer CO2-regnskapet med varmepumper fra ThermoNova.

VejleFjord Hotel har redusert sine CO2-utslipp med 1000 tonn på bare tre år. En stor del av dette skyldes overgangen fra gass til varmepumper.
Ler mer

Tilgjengelighet gjør forskjellen

For å kunne yte den beste servicen til kundene dine, må det være overskudd og tid. Det kan vi hjelpe deg med. Fornøyde kunder betaler. Fornøyde kunder kommer tilbake. Hvordan velger du mellom digitale løsninger og personlig rådgivning? Det trenger du ikke. Med 115.000 artikkelnumre er alt på ett sted.
Gå til webshop

Optimaliser innkjøp og drift

Når vi i Solar fokuserer på å være en one-stop shop, ser vi på hele verdikjeden. Vi er klare til å hjelpe deg med å optimalisere virksomheten din med færre leverandører, mindre varelager og effektive logistikkløsninger. Er dine kunder også interessert i en bærekraftig ferie og opphold? Vi er din sparringspartner når det gjelder energioptimalisering innenfor riktig valg av løsninger i den grønne omstillingen.
Gå til webshop

Finn smart og
energisparing-
løsninger på
bidra til en
grønnere fremtid

 

 

Les mer

Hva kan vi tilby?

Elektriske produkter

Vi leverer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg produkter.
Gå til webshop

Levering

Vi kan tilby mange forskjellige leverings- og logistikkløsninger. Sammen finner vi de riktige løsningene for dine behov.
Kontakt oss

Ekspertråd

Solar har mye kompetanse i selskapet vårt. Hvis du har spørsmål om produkter, løsninger, leveranser eller våre tjenester, kan du kontakte oss, så gir vi deg de beste rådene.
Kontakt oss

Les også om våre konsepter

Vi har utviklet flere konsepter for å tilpasse oss våre kunders ulike behov. Nedenfor kan du lese om noen av våre konsepter. 

Solar Plus

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Se fordelene med Plus

Solar Netto

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!
Spar mer med Netto

Solar Light

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.
Sørg for riktig belysning

Solar Tools

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.
Verktøy til ethvert oppdrag