Bred bransjekunnskap

Uansett hvilken bransje du er i, tilbyr vi skreddersydde  løsninger for å effektivisere prosessene dine. Med andre ord, vi møter deg der du er, for å gjøre bedriften din mer effektiv. Finn ditt segment nedenfor.

   

Mer enn 150 000 produkter

Enkelt søk og smart filtrering i vår webshop. Velg kategori, varemerke eller gjør et frisøk for å finne produktene du trenger.
Utforsk vårt sortiment

97% leveringssikkerhet

Solar har lang erfaring innen logistikk og med våre logistikktjenester finner du alltid den løsningen som passer best til din bedrift.
Se våre logistikkløsninger

25% ekstra verdi

Kundene våre innen næringsmiddelindustrien oppdager ofte opp til 25% økt verdi ved å tilegne seg en totaløkonomisk tilnærming innenfor innkjøp.
Finn ut mer om TCO

Industri

Imøtekom bransjens krav

Food & beverage

Våre tjenester innen mat og drikke dekker aktiviteter og produkter knyttet til næringsmiddelindustrien.
Et tilpasset sortiment

Tavlebygger

Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger for å hjelpe deg med å optimalisere hverdagen din.
Ingen avstand er for stor

Marine & offshore

Spisset kompetanse, bredt varesortiment og gode logistikkløsninger som effektiviserer og optimaliserer driften.

Installasjon

Effektiv håndtering

Varehåndtering

Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og som passer ditt prosjekt. Du sparer tid gjennom en effektiv varehåndtering med en optimal vareflyt, og kan bruke tiden på det du kan best.
Lagerstyring og systemer

Lagerløsninger

Våre smarte lagerløsninger kan omfatte alle tjenester knyttet til det å styre og håndtere lageret ditt - hvis du ønsker. Vi kan gjøre dette på forskjellige lokasjoner via forskjellige prosedyrer som beskrevet i vår service Lagerstyring- VMI.
Våre konsepter

Velg det som passer deg

Vi tilbyr ulike produktkonsepter som er tilpasset akkurat dine behov. Enten du er ute etter kostnadseffektive valg, varer av høy kvalitet eller det beste kjøpet, har vi merket produktene våre slik at du skal ha lettere for å velge mellom dem.

Trade | Retail, e-tail, borettslag, campingplass, hotell eller treningssenter

Bredt sortiment og gode tilbud

Alt du trenger

Vi tilbyr ulike produktkonsepter som er tilpasset akkurat dine behov. Enten du er ute etter kostnadseffektive valg, varer av høy kvalitet eller det beste kjøpet, har vi merket produktene våre slik at du skal ha lettere for å velge mellom dem.
Raskt, til avtalt tid eller i kit

Leveringer tilpasset deg

Når du ikke har rukket å planlegge kommer Solar Fastbox til deg innen en time. Hvis du starter jobben tidlig sørger nattlevering for at du har det du trenger til riktig tid. For spesialoppdrag kan du leie det du trenger av oss eller la oss bidra til mer effektiv lagerhåndtering.
Solar Light

Belysningsløsninger

Hvis du jobber med belysning kan du få support fra våre eksperter til å velge ut akkurat de produktene som passer best til ditt prosjekt. Vi bidrar innen både store og små oppdrag.