Varehåndtering

Effektiv håndtering av varer

Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og som passer ditt prosjekt. Du sparer tid gjennom en effektiv varehåndtering med en optimal vareflyt, og kan bruke tiden på det du kan best.

Gjør hverdagen enklere med effektiv varehåndtering

Vi i Solar vet at riktig merking og pakking av varer kan gjøre arbeidsdagen din mer effektiv. Vi kan tilby spesialpakking, spesialmerking og prefabrikkering som du har behov for. Vi hjelper deg med effektiv varehåndtering!

Bruk tiden på det du kan best.

Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og som passer ditt prosjekt. Du sparer tid gjennom en effektiv varehåndtering med en optimal vareflyt, og kan bruke tiden på det du kan best.

Ta kontakt med Solar nær deg

Vi har flere Drive In sentre rundt om i Norge. Du finner en oversikt over våre lokale Drive-In her.

kontakt oss

Se våre tjenester

Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer

Kitting

Med Solar Kit får du levering til ønsket tid og sted, reduserer håndteringen av varer og lagringsbehovet på byggeplassen. Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan.

Les mer

Sampakking

Solar samler og sampakker alle varene dine for å sikre at de leveres samtidig og komplett på ønsket adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakking gjelder alle varer som bestilles fra Solar, både lagerførte produkter og skaffevarer fra våre leverandører.

Les mer

Cable logistics

Det er mange fordeler ved å bestille kabel i eksakt de lengdene du trenger til hver jobb. Vi leverer den lengden du trenger. Det er også kostnadsbesparende for bedriften og effektivt for de som skal utføre jobben.

Les mer

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestill materiell raskt og enkelt i vår app, Solar Mobile. Last ned appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. 

Bestill i vår webshop

EDI-integrasjon

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Les mer om integrasjon