NY PÅ SOLARNORGE.NO

Hvorfor velge Solar?

Hos oss kan du kjøpe alt du trenger til generelt vedlikehold eller oppgraderinger i borettslaget, campingplassen, hotellet eller treningssenteret.

Vi har et sortiment med over 20 000 lagerførte produkter både forbruksmateriell og installasjonsmateriell. Du får alt på ett sted – vi kan levere dine ordre samlet og du får mer tid til andre ting.

I Solar har vi miljøet i fokus og klima og energi er ett av våre satsningsområder. Våre medarbeidere har høy kompetanse innenfor energieffektive produkter og vi har gode systemløsninger for blant annet solceller, varmepumper og elbilladere.

Bli kunde hos oss

Du sparer tid og penger med våre smarte løsninger. Du kan få rask levering eller hjelp til å planlegge varelevering i henhold til din fremdriftsplan.

Vi forstår din arbeidshverdag, og kan hjelpe deg med å nå dine mål. Gjennom et godt samarbeid kan vi løse alle logistikkutfordringer.

Ta kontakt med oss på 04450.

Hotell

Her kan du lese mer om hva vi kan tilby deg av produkter og tjenester som driver eller eier hotell.
Les mer

Treningssenter

Her kan du lese om hvilke produkter og tjenester vi kan tilby deg som driver eller eier et treningssenter.
Les mer

Borettslag

Her kan du lese mer om hva vi kan tilby av produkter og tjenester for deg som har ansvaret for vedlikehold av borettslag.
Les mer

Campingplass

Her kan du lese mer om hva vi kan tilby av produkter og tjenester for deg som har ansvaret for eller eier en campingplass.
Les mer