Solars historie

Solar har utviklet seg mye siden 1919 og er i dag et moderne sourcing og serviceselskap. Les hele vår historie her.

Vi utfordrer kontinuerlig status quo

Les hele historien her
1919

Da alt startet

Jacob L. Jørgensen - en ung, visjonær forretningsmann så hvordan industrialiseringen og elektrifiseringen skapte et nytt behov og etablerte trade, import og grossistselskapet Nordisk Solar Compagni, som solgte elektriske målere og andre elektriske komponenter.

1958

Produksjonsstopp

Forretningen utviklet seg mye gjennom årene. Selskapet grep enhver mulighet til å ekspandere og i 1958, etter produksjon av radioer i nesten 40 år, avsluttes produksjonen. Siden den gang har Solar beveget seg inn på flere nye markeder inkludert offshore og tyngre industrikomponenter som vel som telekommunikasjon og nettverksutstyr. Senere introduserte Solar varme, vvs og ventilasjonskomponenter inn i sitt produktsortiment.

Nåtid

Sourcing & services

I dag tilbyr vi også et bredt spekter av ulike servicer - som er tilpasset våre kunders ulike behov. Vi definerer oss derfor som et sourcing og serviceselskap. I denne sammenheng kjøpte Solar opp det integrerte nederlandske innkjøpsselskapet MAG45. MAG45s integrerte løsninger lar bedrifter jobbe sammen med MAG45 om strategisk administrasjon av innkjøp, logistikk og lager.

Bli med på laget

Vi hadde aldri oppnådd vår suksess uten dyktige og dedikerte medarbeidere. Vi er alle lidenskapelige klart-vi-kan mennesker og vi vil gjerne ha deg med på reisen videre hvor vi alltid jobber mot for å levere nøyaktig det våre kunder trenger.

Utforsk vår karriereside

Bærekraft

Logoen vår er kanskje blå, men i Solar har vi alltid hatt et brennende engasjement for grønne løsninger. Vi fokuserer på energieffektive løsninger og tilbyr de beste servicene for å sikre fornuftig bruk av ressurser. Dette er til det beste for miljøet, for våre kunder og for Solar.

Du kan lese vår bærekraftsrapport samt om mange flere tiltak som Solar iverksetter med fokus på miljø og ressursbruk.

Les mer om bærekraft