Food & beverage

Næringsmiddelindustrien – Imøtekom bransjens strenge krav

Våre tjenester innen mat og drikke dekker aktiviteter og produkter knyttet til næringsmiddelindustrien, dette inkluderer kvalitetssystemer som hjelper deg med å imøtekomme viktige regler for mattrygghet.

Unngå ubehagelige overraskelser

Prosedyrer og forskrifter stiller særlige krav til selv de minste komponentene brukt i næringsmiddelindustri. Du kan dra nytte av vår lange erfaring fra næringsmiddelindustrien og få råd om hvordan man med en helhetlig økonomisk tilnærming kan øke både sikkerhet og effektivitet i din virksomhet.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt Salgssjef Industri,
Christofer Gravdal på tlf: +47 55 33 20 03, mobil: +47 415 21 164  eller på e-post.

Send e-post

Høy grad av leveringssikkerhet

Vi samarbeider med deg for å oppnå en god leveringssikkerhet og for å finne den beste løsningen for dine behov. Med leveringssikkerhet på 97% sørger Solar for at du får varene dine der du trenger de, når du trenger de. 

Som kunde hos oss får du tilgang på et bredt spekter av servicer som dekker tiltak og tjenester som passer næringsmiddelindustriens innkjøpsprosesser, og krav til punktlige leveranser. Stå bedre rustet til å håndtere nye og endrede krav innen bransjen.

Solar tilbyr produkter av høy kvalitet, med et stort fokus på leveringsdyktighet. Sjekk ut vårt brede spekter av logistikktjenester. Sammen finner vi den løsningen som dekker ditt behov best. 

Les mer om våre logistikktjenester

 

 

 

 

 

Bredt produktutvalg

Solar Norge har tilgang på over 100 000 ulike vareartikler gjennom vår lagerbeholdning, skandinaviske samarbeid og leverandørnettverk.

Vi har vareartikler innenfor alle segmenter knyttet til næringsmiddelindustrien fra typisk fabrikkdrift til vedlikehold (MRO). Vi leverer alt innen elektro, automasjon, pneumatikk, kjemikalier og verktøy. 

Du finner alt fra verneutstyr, belysning og industrikabler til de mest prekære reservedelene som PLS, sensorer, betjeningsmateriell og kontaktorer som sikrer høy oppetid i produksjonen.  

GÅ TIL webshop for Å SE VÅRT UTVALG

TCO bidrar til optimalisering

Total Cost of Ownership - TCO, bidrar til å redusere totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester. Gjennom TCO skreddersyr vi løsninger som optimaliserer driften. 

Innsikt og bransjekunnskap viser oss hvordan bruk av riktig materiell og tjenester kan føre til vesentlige kostnadsbesparelser. Nøkkelen er å se på helheten og sørge for økt synlighet, fleksibilitet og kontroll. 

Les mer

100,000

Ulike varenummer

Med over 100 000 ulike varenummer kan vi tilby ett bredt og variert varesortiment. Er det noe du ikke finner, kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.

Sjekk ut vår webshop

97%

Leveringssikkerhet

Benytter du deg av Solar sine logistikktjenester får du høy leveringssikkerhet. Vår kjernekompetanse er vårt logistikkoppsett.

Mer om våre logistikkløsninger

25%

Ekstra verdi

Våre kunder innenfor næringsmiddelindustrien avdekker ofte opptil 25% ny verdi ved å bruke en totaløkonomisk tilnærming til sourcingoppsettet.

Les mer

Vedlikeholdsavdelingen til vår kunde Danish Crown Foods i Vejle har leid vareautomater gjennom Solar

Leter du etter effektivitet og besparelser på opptil 40 %? Møt vår vareautomattjeneste. Med en spesiell tilgangsnøkkel kan ansatte skaffe ulike varer, noe som sparer tid, reduserer kostnader og gjør arbeidsdagen mer effektiv. – Tilgjengelighet er helt avgjørende for Danish Crown Foods. Automatene gjør at alle har tilgang 24 timer i døgnet, noe som er ideelt for en fabrikk som denne. Dessuten har vi identifisert besparelser for alle som bruker denne tjenesten, til typisk 25–40 prosent, opplyser Jesper Grøning Andersen, som leder Solar Services.
Les mer

Når én leverandør er nok

Den danske matprodusenten Flensted har optimalisert innkjøpsoppsettet sitt sammen med Solar. Å synliggjøre de totale eierkostnadene har bidratt til mer åpenhet og bedre kontroll.
Les om løsningen hos Flensted
/globalassets/shared/services/vending-machines/industry3_584x350.jpg

Vareautomater gir en mer effektiv arbeidsdag

Vedlikeholdsavdelingen til Danish Crown Foods har leid vareautomater gjennom Solar. Med en spesiell nøkkel får ansatte tilgang til ulike varer, noe som sparer tid, reduserer kostnader og effektiviserer arbeidsdagen.  

"Tilgjengelighet er viktig. Automatene betyr at alle har tilgang døgnet rundt, noe som er ideelt i en fabrikk som denne. I tillegg har vi sett besparelser for alle som bruker denne tjenesten - typisk mellom 25 og 40 prosent", sier Jesper Grøning Andersen, leder for Solar Services.

Teknisk rådgivning

Vårt kompetansesenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål angående produkter og systemer. Vi er behjelpelige ved valg av nye komponenter eller i forbindelse med utskifting av eksisterende produkter.

Vi har 30 dedikerte eksperter innenfor ulike industrisegmenter som F&B, offshore, marine, e-verk, infrastruktur, industri, tavlebygging og akva.

Send e-post

30 000 grunner til å besøke Webshop

Som kunde hos oss får du tilgang til ett nytt bredt sortiment med kulelager, rullelager, kileremmer, hydraulikk og pneumatikk.

Se vårt utvalg av industriprodukter

Pneumatikk? Klart vi kan!

Solar har kompetanse innenfor automasjon og pneumatikk. Vi er nøye når vi velger ut hvem vi skal samarbeide med, og har derfor valgt SMC som samarbeidspartner. De utvikler produkter og løsninger innen industriell automasjon, og er en av verdens største produsenter av pneumatiske komponenter.

Vi hjelper deg med å holde styr på ditt trykkluftanlegg, slik at du oppnår maksimal driftstid, samtidig som du sparer tid, penger og miljøet.

Les mer

VMI: Ta kontroll over varelageret

Vår lagerstyringsløsning VMI sikrer deg komplett sporbarhet av alle transaksjoner, og gir deg svar på hvem, hva, hvor, når, og hvorfor. VMI er en skybasert tjeneste som gir deg innblikk når du måtte ønske. 

Automatene minimerer driftskostnadene og kan redusere forbruket med opptil 40%.

Alltid full kontroll og oversikt.

Les mer om VMI
Vi har redusert varelageret med ca. 100.000 kroner på årsbasis. SOURCING MANAGER PRODUCTION WITH NILFISH MAT, TIM DALLGAARD

Reduserte lagerstyringen sin med en tredjedel

Nilfisk Food valgte å outsource lagerstyringen sin til Solar. De implementerte en leveringsmodell som automatisk overvåker lageret og bestiller etter behov.  Resultatet ble et mer strømlinjeformet lager. 

Etter at Solar overtok lagerstyringen, bruker Nilfisk mindre interne ressurser til å overvåke lagerbeholdningen. Nå blir varer bestilt automatisk før lageret blir tomt.

Som et resultat av outsourcingen, har Nilfisk redusert lagerbeholdningen sin med en tredjedel, tilsvarende en årlig besparelse på 100.000 danske kroner. De har også forbedret leveringssikkerheten til 98%, sammenlignet med 80-85% tidligere, mye grunnet restordre.

Les mer om vår danske kundes erfaringer.

Les mer om Nilfisk

Solar har ulike produktkonsepter som dekker dine behov. Finn det som passer deg best.

Solar har tilpasset flere ulike konsepter for å møte nettopp ditt behov. Vi ønsker at du skal finne det du trenger, om det er at du ønsker produkter som gir deg mer for mindre, om du trenger høykvalitetsprodukter eller om du ønsker spesialisert kunnskap innen belysning.

 

Les mer

Cross docking

Cross docking innebærer at vi sammenstiller dine Solarvarer med forsendelser fra andre leverandører på prosjektet slik at du får en samlet komplett levering. Du sparer miljøet for CO2 og unødvendig emballasje.

Les mer

2boks-lagerløsning

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lagerbeholdning til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2boks lagerløsning. Løsningen krever hverken wifi eller software.

Les mer

Mellomlagring

Plass er ofte en utfordring. Solar tilbyr lagerleie av plass på vårt sentrallager på Gardermoen. Enten du har behov for å mellomlagre dine varer for en kort eller lang periode, så hjelper vi deg med å finne en løsning.

Les mer

Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 139.

Les mer

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kundesenter hvis du vil vite mer om vårt sortiment eller hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, eller sende oss en e-post.

Send e-post