Jobb i Solar

La oss sammen utgjøre en forskjell

Forskjellen er ikke hva vi gjør.
Forskjellen er hvordan vi gjør det
og hvem vi er, når vi gjør det.

Se ledige stillinger
Om oss

Hvem er vi

Solar Norge AS er landsdekkende med 17 lokasjoner, ca. 370 medarbeidere og hovedkontor i nærheten av Gardermoen. Våre verdier Glow, SmartFun og Courage underbygger filosofien ´Stronger Together´ i samspillet mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere.
Les mer om Solar her
Vår strategi

Hva gjør vi?

Vi bidrar til at kundene våre blir mer produktive og lønnsomme. Å kombinere våre tre strategiske drivere: Solution Sales, Climate & Energy, og Concept Strength, gjør oss i stand til å ta ledelsen og matche våre kunders og partneres profesjonelle behov, med verdiskapende og bærekraftige løsninger. Vil du være med og sette ditt preg på dette sammen med oss?
Les mer om vår strategi her
Jobb og karriere

Ansettelsesprosessen

Deler du inspirasjon, tør du å utfordre og trives du med å ha det gøy på jobb? Sammen med riktig og spennende kompetanse er du langt på vei til å passe inn hos oss.
Les mer om ansettelsesprosessen
Sosiale medier

Følg oss på LinkedIn

Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert på nyheter og ledige stillinger.
Gå til LinkedIn her

I Solar er vi internasjonale og jobber på tvers av de fem Solar-landene. Mange av våre medarbeidere deler derfor sin kompetanse på tvers av landegrensene og har engelsk som forretningsspråk.

Hos oss skal alle ha like muligheter, uavhengig av alder, kulturell bakgrunn, etnisitet, funksjonsevne, kjønn eller seksuell orientering. Ulikhet og mangfold gjør oss i stand til å utvikle løsninger og tjenester som samfunnet trenger.​​​​​​​ Derfor må vi ha mennesker på laget som gjenspeiler samfunnet rundt oss.

Solar Norge - medarbeiderne utgjør forskjellen!

Som ansatt i Solar, vil du være en del av et selskap hvor handling taler mer enn ord. Dine ideer, din innsats og ditt engasjement er det som til slutt vil avgjøre om du passer inn hos oss. Vi stiller høye krav til hverandre og sørger for faglig og personlig utvikling slik at vi kan være den beste utgaven av oss selv.

Våre verdier er:

  • Glød - vis lidenskap, del inspirasjon, motiver deg selv, motiver mennesker rundt deg
  • Mot - tør å tro på deg selv, tør å gjøre feil, tør å utfordre, tør å starte eventyret ditt
  • Smartfun - la oss være innovative sammen, la oss være sterkere sammen, feir suksesser, ha det gøy på jobb!

Møt tre av våre medarbeidere som gjør forskjellen: