Environment

Hver dag nærmer vi oss klima- og energispørsmål med en forpliktelse til langsiktige endringer. Vi søker å utnytte vår unike mulighet til å jobbe tett sammen med våre kunder og leverandører, og favne det voksende grønne potensialet. Det gjør vi ved å levere ressurseffektive løsninger, stille krav til våre leverandører og utdanne kundene våre.

/globalassets/shared/services/fastbox/fastbox-delivery-van-1200x645px.jpg

Grønn Fastbox

Fastbox er et grønnere transportalternativ sammenlignet med når montøren kjører for å hente varene selv. Du kan redusere dine CO2-utslipp med 20% hver gang du bestiller en Fastboxlevering.
 
Vi samarbeider kontinuerlig med våre transportører om å benytte elbil ved leveranser når avstand og kapasitet tilsier at det er mulig. Fastbox er derfor ikke bare en tidsbesparende leveringsløsning, men et enkelt tiltak for å redusere CO2-utslippene.
 
Dette er effektivitet og bærekraft på sitt beste!
/globalassets/shared/concepts/solar-zero/solarzero_logo_green_rgb.png

Solar Zero

Solar Zero er navnet på en produktportefølje innen klima og fornybar energi. Disse produktene er valgt med ambisjon om å oppnå transparens og ansvar. Kunnskap er nøkkelen. Vi veileder våre kunder i riktig retning i et marked i stadig endring, ved å tilby den riktige produktkombinasjonen.


Partnerskap gjør forskjellen.

/globalassets/shared/about-solar/sustainability/packaging_1200x630.jpg

Miljø og gjenbruk

Fra et miljøperspektiv er ingen emballasje det beste valget, men noen ganger kan det være praktisk å ha noe å legge varene i. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer til den tradisjonelle plastposen.
 
Vi har allerede erstattet plastposen som et initiativ for å redusere plastforbruket vårt. Spør etter den blå Solarposen, den er laget av 90% resirkulert plast og kan brukes om og om igjen.