Varmepumper fra Haier

Kvalitetsvarmepumper fra Haier

Vi presenterer den nye EXPERT NORDIC varmepumpen fra Haier.

-30° Oppvarming og A+++ karakter, med enkelt vedlikehold, som tilbyr rask demontering og total rengjøring.

Gå til webshop

Haier Nebula Nordic

Enkel kontroll via fjernkontroll (inkludert). Innebygd Wifi og fjernkontroll via SmartAir2-appen. Svært stillegående innedel - ned til 20 dB. 3D-luftutløp sikrer jevn luftfordeling. Automatisk oppstart ved temperaturer under 10 °C innendørs. Selvrensende funksjon på innedelen. Spesialdesignet bunnplate med varmeelement og rader med dreneringshull for utendørsenheten sikrer at enheten ikke fryser. Varmedrift ned til -30 °C og kjøledrift ned til -15 °C utendørs.
Gå til webshop

Haier Console gulvmodell

Enkel kontroll via fjernkontroll (inkludert). Wifi-modul er valgfritt. Når du bytter systemet til toveis luftstrømmodus, justerer enheten seg automatisk til luftstrømmen på gulvet. I kjølemodus strømmer luften først fra topp- og bunnutløpene, og når den når den innstilte temperaturen, beveger luftstrømmen seg til topputløpet. I oppvarmingsmodus strømmer luften først fra det øvre utløpet, og når den når den innstilte temperaturen, beveger luftstrømmen seg til det øvre og nedre utløpet.
Gå til webshop

Ny Expert Nordic Aircondition-serie

Vi presenterer den nye Expert Nordic Air Conditioning-serien.

-30° oppvarming og A+++ klassifisering, med enkelt vedlikehold som gjør det enkelt å demontere og rengjøre.

Den nye EXPERT NORDIC aircondition-serien er tilgjengelig i størrelsene
2,5 kW - 3,5 kW i en moderne, matt finish med en energieffektivitet på
på A+++/ A+++.

Den smarte designen har gjort det mulig å oppgradere f.eks. kompressor, vifte og fordamper, slik at varmepumpen ikke bare oppnår en A+++ sertifisering men samtidig leverer varme ned til -30 °C utetemperatur.

Selv ved lave utetemperaturer helt ned til -35° har Expert Nordic fortsatt en effektiv avriming.

Les mer om Expert Nordic

NO Haier_800x400px.jpg
- -30º oppvarming
- Fryseforebyggende teknologi
- Teknologi for forvarming av kompressor
- Dobbel O-formet ventil

Last ned brosjyre

EXPERT NORDIC leveres med premiumfunksjoner

Da Haier utviklet dette produktet, oppgraderte de til en kraftigere kompressor ved å bruke en større utendørsenhet, større vifte og en større varmeveksler. Disse endringene forbedret varmeeffektiviteten og nådde den optimale komforten under -30°C, som resulterte i at Expert Nordic fikk stabil A+++ ytelse.

Smart avising
Smart avising gjør at dette Haier klimaanlegget fungerer stabilt under lav omgivelsestemperatur. Tiner under en imponerende -35° utendørs omgivelsestemperatur.

Selvrensende

Overflatearealet til varmeveksleren til alle enhetene i boligområdet er belagt med sølv-ioner for å forhindre dannelse av mugg og bakterier.

UVC sterilisering

Avgir UV-lys for å sterilisere luften som passerer med en effektivitet på opptil 99,998%.

Enkel rengjøring

Takket være den enkle demonteringen av komponentene, kan man utføre en grundig rengjøring av de indre overflatene, og derfor sikre at luften som kommer ut av klimaanlegget er sunn.
/globalassets/dk/landing-pages/haier/expert_2_584x350.jpg

Hvorfor velge en varmepumpe fra Haier

Haier, som selges i over 160 land, bruker den nyeste teknologien i sine varmepumper med fokus på et godt inneklima. For eksempel har modellen Nebula Nordic en unik selvrensende funksjon som fjerner bakterier og dermed forbedrer luftkvaliteten.

I tillegg får du maksimal komfort; de er for eksempel stillegående ned til 20 dB, er selvstartende ved temperaturer under 10 grader og har enkel styring via wifi og fjernkontroll.

Haier - en del av Solar Zero
Haier er en del av Solar Zero, et kvalitetssortiment av klima- og energiprodukter med god tilgjengelighet, konkurransedyktige priser, teknisk support og rådgivning.

/globalassets/dk/landing-pages/haier/kontakt_kvinde_800x400.jpg

Feilsøking og spørsmål om Haier varmepumper?

Vi har samlet en rekke videoguider som kan hjelpe deg med å rette opp ulike feilkoder på Haier varmepumper.

Hvis du er installatør, kan du ringe teknisk support på 04450 eller sende oss en e-post på spesialsalg@solar.no.

 

Last ned brosjyren

Les mer om Haier Nebula Nordic.

Last ned brosjyre

Et grønnere Norge

Hos Solar jobber vi kontinuerlig med å gi deg de verktøyene og mulighetene som er nødvendige for å møte dine kunders behov og for at din bedrift skal kunne bidra til et grønnere Norge. Dette er i tråd med Solars eget fokus på miljø og grønn omstilling.
Les mer om Klima og Energi

Et bedre inneklima

Haier bruker bare de nyeste og mest energi- og miljøvennlige komponentene i alle sine produkter. Alle produktene er Eurovent-sertifisert og oppfyller de europeiske kravene til økodesign og energimerking.
Gå til webshop

Om Haier

Haier er en produsent av klimaanlegg, dvs. klimaanlegg og varmepumper. Haier ble grunnlagt i 1984 og har vokst jevnt og trutt siden da, noe som har resultert i åtte år på rad som nummer én innen salg av klimaanlegg.

Som et moderne selskap har Haier valgt å fokusere på miljøet, og Haier er svært bevisst sitt ansvar som den største produsenten på området.

Utviklings- og testprosessen tar derfor hensyn til produktenes mulige miljøpåvirkning, investerer i nye teknologiske løsninger og har et klart mål om å redusere CO2-utslippene.

Les mer om Haier