Scanel International AS styrker sin konkurransekraft med Solar

Scanel International 24. juni, 2020

For selskap som opererer i verdikjeden til vindmøller til havs, er det å overholde tidsskjema ett av de viktigste kriteriene, ifølge det danske offshoreselskapet Scanel International AS. Med aktivitet i over 30 land, vil selv den minste overskridelse, gi betydelige konsekvenser for selskapets lønnsomhet. 

¨Vår forretning er avhengig av å gjøre en optimal jobb innenfor en stram tidslinje. Dette er kun mulig, dersom alt fungerer 100 % fra ordrebestilling til levering. Opplever vi feil på bestillingen, forsendelsen, materiellet eller forsinkelse på leveransen, kan det medføre en alvorlig risiko. Det er en forutsetning for vårt selskap at dette fungerer optimalt¨, sier Gert Balling, COO i Scanel International AS.

Scanel International håndterer ulike oppgaver for de største selskapene innen vindkraftindustrien, f.eks. installasjon av elektriske komponenter på kritiske overgangsstykker. Overgangsstykkene er serieproduserte, og komponentene må installeres innenfor en kort tidsramme. Hvis tidsskjemaet overskrides, vokser de totale kostnadene for vindturbinen raskt, og selskapet risikerer bøter, garantitvister osv. Dette betyr at Scanel International trenger en solid og pålitelig sourcingpartner.  

"Vi må jobbe så optimalt som mulig, og har derfor valgt å samarbeide med Solar på sourcing-området. Vi får alltid korrekt materiell med god kvalitet til riktig tidspunkt, som sikrer vår lønnsomhet og konkurranseevne, sier Gert Balling.

Scanel International AS ble grunnlagt i 1991 og har hovedkontor i Fredrikshavn. Selskapet sysselsetter i dag ca 300 personer.

 

+47 98 20 78 22

Tor OlsenVice President, Sales Industry and Offshore

Vil du vite mer om vindkraft?

Solar leverer skreddersydde løsninger som reduserer kostnader og optimaliserer driften.

Les mer

TCO

Gjennom en Total Cost of Ownership (TCO) tilnærming skreddersyr vi løsninger som optimaliserer din drift. 

Les mer