Havvind

Pålitelige leveranser av høy kvalitet

Vi leverer skreddersydde logistikkløsninger innen vindkraft, - løsninger som reduserer kostnader og optimaliserer drift.

Som distributør av elektromateriell for energisektoren, har vi et betydelig nettverk av produsenter blant annet på kabel og lys. Våre skreddersydde logistikkløsninger sikrer derfor kostnadseffektive leveranser av elektromateriell til våre kunder.

Vi vet hvor viktig det er at du mottar riktig ordre til riktig tidspunkt. Vårt brede produktsortiment og og gode samarbeid på tvers av de skandinaviske landene sikrer deg tilgang til et solid varelager. 

Gå til Webshop

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt:
Tor Olsen
Vice President, Sales Industry and Offshore
Mobil:  +47 98 20 78 22 
E-post: tor.olsen@solarnorge.no

Eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg!

Fyll ut skjema

Tett skandinavisk samarbeid

Solar har en skandinavisk tilnærming til vindkraft. Vi samhandler på tvers av landene for å kunne gi deg som kunde best og bredest mulig tilbud.

Dette sikrer våre kunder rask tilgang på ressurser og produkter.

Ønsker du å vite mer om vår skandinaviske satsning, kan du gjerne kontakte; 
Tor Olsen, Vice President, Sales Industry and Offshore
Mobil:  +47 98 20 78 22

Send mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pålitelige leveranser av høy kvalitet

Vi vet hvor viktig det er at du får leveransene levert til avtalt tidspunkt, på riktig sted, og at produktene er av høy kvalitet. Vårt brede tilbud innen logistikkløsninger sørger for at vi alltid finner den beste løsningen for deg. Med leveringssikkerhet på 97% sørger Solar for at du får varene dine der du trenger dem, når du trenger de. 

Les mer om våre logistikktjenester
Solar har høy leveringssikkerhet, slik at vi alltid har riktig produkt til riktig tidspunkt. Det gir oss fortjeneste og økt konkurranseevne. Gert Balling, COO, Scanel International AS

Solar styrker konkurranseevnen til Scanel International AS

Muligheten til å overholde tidsplaner er avgjørende for danske Scanel International. Derfor har de inngått en sourcing avtale med Solar.

 

Case Scanel International

Dedikerte kompetansesentre

Våre eksperter bistår deg gjerne. Enten du trenger å skifte ut en enkelt del, eller leter etter en ny komplett løsning, tilbyr vi vår ekspertise på produkter, systemer og forskrifter.

Solar har etablert egne dedikerte kompetansesentre i hvert av de skandinaviske landene. Våre dyktige konsulenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer.

Valg av nye komponenter og utskifting av eksisterende produkter, er bare noen av områdene kompetansesenteret bistår med.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale på tlf. 04450 eller på e-post.

Send e-post

Solar Webshop

Brukervennlig  Webshop:
- Legg inn ordre, opprette tilbud til egne kunder og søk produktinformasjon
- Laste ned produktark og datablad, lage favorittlister og administrere brukere
- Minimum 1 års ordre- og fakturahistorikk samt tilgang til 240. 000 produkter online

Webshop

Solar Mobile

Rask tilgang på reservedeler
Vår oppdaterte app viser hele sortimentet direkte på mobilen. Hvis noe skal byttes ut eller du er på jakt etter reservedeler, kan du raskt og enkelt legge inn en ordre, samt bestille levering til ønsket leveringssted gjennom appen.

Les mer

Vi gir deg 30 000 nye grunner til å besøke Webshop

Som kunde hos oss får du tilgang til ett nytt bredt sortiment med kulelager, rullelager, kileremmer, hydraulikk og pneumatikk.

Se vårt utvalg av industriprodukter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen logistikkoppgave for stor

Solar tilbyr en rekke tilpassede løsninger for optimalisering av distribusjon, lagerstyring og effektiv vareflyt.

Vi håndterer en rekke ulike logistikkoppgaver, inkludert kitting, tredjeparts logistikkløsninger (3PL) og forskjellige transportalternativer, inkludert frakt til utlandet.

Våre tjenester

TCO bidrar til optimalisering

Gjennom en Total Cost of Ownership (TCO) tilnærming skreddersyr vi løsninger som optimaliserer driften. 

Effektive innkjøpsprosesser, konsoliderte leveranser og kapitaloptimaliserte lagerløsninger vil lede til vesentlige kostnadsbesparelser. Nøkkelen er å sette fokus på helhet og sikre transparens, fleksibilitet og kontroll. 

Les mer om TCO

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kundesenter hvis du vil vite mer om vårt sortiment eller hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, eller sende oss en e-post.

Send e-post