Den rette samarbeidspartneren utgjør forskjellen.

Infrastruktur

Den rette samarbeidspartneren er alltid viktig. For infrastruktur er det avgjørende. Solar er eksperter på skreddersydde logistikkløsninger som sikrer at du har produktene og tjenestene du trenger – når du trenger det. Dette er noe ikke bare din bedrift eller organisasjon drar nytte av, men også holder hele samfunnet i gang.

 

 

Teknisk ekspertise

Gjennom mange år som leverandør til infrastruktur segmentet , har Solar bygget opp en solid organisasjon som håndterer dette krevende segmentet.

 

Effektiv og pålitelig

Solar legger stor vekt på effektivitet og pålitelighet i sine leveranser. Det gir deg som kunde en mulighet til å prestere bedre, og utføre arbeidet som planlagt.

Skreddersydde løsninger

Våre kunder kan velge i vår brede standardkatalog for etablerte logistikk løsninger, som igjen kan skreddersys etter ulike behov.

Forretningsområder

Jernbane og vei

Transportsektoren elektrifiseres akkurat nå, noe som setter forsyningskjedene på prøve. Vårt team av spesialister har erfaringen og den tekniske kunnskapen som trengs for å vedlikeholde og utvikle morgendagens jernbaner og veier.
Les mer

Strømforsyning

Uten strømforsyning vil ting eskalere raskt. Kraftforsyningssektoren (DSO) har noen betydelige utfordringer å håndtere i årene som kommer. Med Solar som partner får du en partner med lang og teknisk historie innen bransjens produkter.
Les mer

Telekommunikasjon

Våre båndbreddebehov øker stadig, og Solar er den ideelle partneren å ha ved din side når det gjelder skreddsydde logistikkløsninger for FTTX-prosjekter eller 5G-distribusjoner. Solar tilbyr en Single Point of Ordering-løsning, inkludert standardisering og effektive sourcing- og prognosemodeller. Vi hjelper deg med KPI målinger og oppfølging og skaper effektive returprosesser og digital integrasjon. Som et resultat øker effektiviteten mens avfall og CO2-avtrykk reduseres.
Les mer
Kritisk infrastruktur er et område hvor man aldri må svikte. Det er også dette som gjør Solar til en så god samarbeidspartner. Vi har den tekniske kompetansen og produktene og streber alltid etter å levere som lovet. Peter Hem, VP Infrastruktur Skandinavia
Case

Nexel

Fleksibel og strømlinjeformet arbeidsflyt med Solars logistikktjenester.
Les mer
Case

Tafjord Connect

Å ha de riktige produktene til rett tid er avgjørende når Solar hjelper Tafjord Connect med å utvide fiberen i Norge.
Les mer
/globalassets/shared/business-areas/industry/infrastructure/landing-page-2024/supplychain_1200x675_4.png

Supply chain – hva er dine behov?

Vi setter ofte opp en supply chain-løsning for våre partnere for å skape den optimale løsningen – og vi velger alltid det mest fordelaktige oppsettet for din bedrift. I tillegg tilbyr vi muligheten til å utnytte en av Solars mange leverandøravtaler, som også fungerer som et robust og økonomisk attraktivt fundament for aktuelle produkter.