Grønne løsninger for din bolig

Vi har produktene du trenger for grønne løsninger til privatboliger. Vi leverer bl.a. solpaneler, varmepumper og elbilladere for å møte dagens etterspørsel etter energieffektive løsninger. 

 

Bli Klima- og energipartner og få de beste betingelsene på produktporteføljen.

Bli Klima og energipartner

Hvordan få en energieffektiv bolig

I Norge er det stort fokus på energieffektivisering av eneboliger og det finnes mange gode løsninger! Solcellesystemer er blant løsningene som har hatt mest vekst de siste årene - dette er ikke tilfeldig.

Solcelleanlegg vil produsere strøm i flere i tiår. I mellomtiden vil strømprisen mest sannsynlig stige, både på grunn av inflasjon og på grunn av økte avgifter, investeringer i strømnettet og økt handel av strøm med utlandet. Det betyr at solstrømmen blir et bedre og bedre regnestykke i forhold til strøm du kjøper fra nettet - dessuten er solceller bra for miljøet! Så enkelt er det.

Det finnes mange løsninger som kan tilpasses nøyaktig til eneboligen. Solar tilby paneler som kan legges rett på eksisterende tak, løsninger for å integrere solpanelene i taket eller solcelletakstein - løsningen som ser ut som vanlig takstein!

Ta kontakt med oss så finner vi den rette løsningen for ditt prosjekt!

Kontakt

Ønsker du å vite mer om våre grønne løsninger for eneboliger? Send gjerne en e-post til spesialsalg@solarnorge.no eller fyll ut kontaktskjema med dine kontaktdetaljer, så hører du fra oss.

Fyll ut skjema

Sunpower

Vi har et utvalg moduler fra den ledende produsenten, Sunpower, tilgjengelig. Panelet har uovertruffen estetikk, ytelse og garantitider. Dette er panelene for deg som er på jakt etter en kompromissløs installasjon!

Bestill

Solrif

Solrif® er glass / glassmoduler som sammen med en patentert ramme vil danne ditt nye yttertak. Ingen kant nederst på glasset sikrer optimal rensing av modulene i regnvær, noe som sikrer optimal energiproduksjon. Disse modulene kan man også gå på uten å skade solcellene.

Bestill

Sunstyle

Et tak fra Sunstyle vil med sin spesielt flotte design være et riktig valg for den som ønsker design, holdbarhet og energiproduksjon i én pakke. Du kan bevege deg på taket uten å skade solcellene og det tåler i tillegg svært høy snølast. Både for boligen og hytta.

Bestill

 

 

 

 

Visste du at

 

- Et solcelleanlegg produserer gjerne strøm i minst 30 år. Mange av solcelleanleggene på norske fyrtårn har vært i bruk siden 1980-tallet og fungerer godt fremdeles.

- Produksjonen av solceller bruker energi, spesielt for å omdanne silisium i solceller. Det tar mindre enn to år før solcellene har produsert like mye energi som de trengte i produksjonen, avhengig av anleggsytelse og produksjonssted av solceller.

- Solenergisystemer, både solceller og solfangere, slipper ikke ut CO² i løpet av driftsårene. Selv om indirekte utslipp av CO² skjer under andre faser av livssyklusen, er disse betydelig lavere enn de utslippene som unngås.

- Norge har en solinnstråling på en horisontal flate på 700–1 000 kWh per kvadratmeter per år. Områdene med høyest solinnstråling finner man på Sør- og Østlandet. Solinnstrålingen i disse områdene er på nivå med sentrale områder i Tyskland, hvor de bruker svært mye solenergi.

- For solceller er det en fordel med det kalde klimaet i Norge, siden solcellene er mer effektive når de er kalde. Det kan derfor være høy produksjon av solenergi på en kald dag i mars.

Komplett økosystem for grønn energi

Produktene du trenger

Solceller

Integrerte solcellepaneler? Mest effekt for pengene? Vi har noe for enhver smak!

Gå til webshop

Batterier

Forskjellige batterier med ulik lagringskapasitet.

Gå til Webshop

Invertere

Ikke tenk på strømnettet - vi har invertere for alle typer nett i Norge!

Gå til webshop

Varmepumper

Vi har varmepumper som passer perfekt til din bolig!

Gå til webshop

Elbilladere

Lad bilen når du er kommet hjem - med EVbox kan du lade bilen med strøm fra solcellepanelene!

Ta kontakt

Tilbehør

Usikker på hvilket festemateriell som passer til ditt tak? Trenger du optimizere? Vi hjelper deg.

Gå til webshop

100 %green

 

 

 

 

 

 

Få de beste betingelsene - bli Klima og- energipartner

Det skal lønne seg å være med i vårt partnerprogram. Bli Klima- og energipartner og få en rekke fordeler

• Konkurransedyktige betingelser
• Kompetanseutvikling innen produktportefølje
• Tilgang til dedikert kompetanse

Vi tilbyr også kurs gjennom Solarskolen som gir deg teknisk innsikt og faglig påfyll.

Bli partner

Valg av riktig varmepumpe

Les mer om varmepumpe

Klima- og energipartner

Les mer om K&E-partner

Gode råd om elbillading

Les mer om Elbillading

Få vite mer om solceller

Les mer om solceller