Fokus på fornybar energi

 

Bli Klima- og energipartner med Solar. Bli med på fornybarrevolusjonen, og få forutsetningene som skal til for å lykkes innenfor det grønne skiftet! 

Kontakt oss

Miljø og klima i endring

Verden er en helt annen i dag enn for bare fem år siden. Utviklingen av ny teknologi går i en rasende fart og setter store krav til ny kompetanse og omstillingsdyktighet i norske bedrifter. Vi kan oppnå mer, unngå feil og utføre tjenester på en mer effektiv måte enn noen gang. Denne endringen har imidlertid også ført til høyere forventninger blant dagens forbrukere som vil utforske, prøve og kjøpe nye tjenester og produkter – og de vil det nå!  

Gjør som mange andre, bli Klima- og energipartner og få forutsetningene som skal til for å lykkes innenfor det grønne skiftet! 

Se fordelene

 

 

 

 

 

 

 

Bli Klima- og energipartner i dag

Ønsker du å gi dine kunder et grønt alternativ til energikilde? Bli Klima- og energipartner i Solar og få en rekke fordeler.

• Konkurransedyktige betingelser
• Kompetanseutvikling innen produktportefølje
• Tilgang til teknisk rådgivning

Vi tilbyr også kurs gjennom Solarskolen som gir deg teknisk innsikt og faglig påfyll.

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet, og bli kontaktet av oss innen kort tid! Eller send oss en e-post på spesialsalg@solarnorge.no

Bli partner
Det grønne skiftet medfører en rekke nye markedsmuligheter, men utfordrer også etablerte forretningsmodeller i bransjen. Vår visjon med partnerprogrammet er å bidra til at våre kunder lykkes gjennom tett samarbeid på kompetanseutvikling og markedsinitiativer - og naturligvis gode kommersielle rammevilkår fra Solar. THOMAS SKOVLI, DIREKTØR FORRETNINGSUTVIKLING OG SPESIALSALG, SOLAR

Realisér vekstpotensialet med oss

For oss i Solar er jobben å gi deg verktøyene og mulighetene som skal til for å oppfylle kundenes behov og for at din bedrift skal bidra til et grønnere Norge! 

For deg som Klima- og energipartner er vårt mål enkelt: Vi vil hjelpe din bedrift med å realisere vekstpotensialet som ligger i det grønne skiftet.

Dette gjør vi gjennom våre 5 suksesspilarer:

 

 

 

 

1. Ekspander i nye markeder!

Det grønne skiftet innebærer en strøm av nye markedsmuligheter for din bedrift! Våre eksperter kan hjelpe deg med å gjøre bedriften din mer mangfoldig ved å gripe tak i nye muligheter til å ekspandere inn i nye markeder. Vi hjelper deg med å forstå suksessfaktorer og rammebetingelser før du går inn i et nytt marked!

2. Kompetanse og rådgivning

Vi deler våre erfaringer, kunnskap og vår markedsinnsikt med deg. I markedene vi operer deler vi vår erfaring gjennom nettverksmøter, webinarer/seminarer og teknisk rådgivning. Vårt mål er at du skal bli en vinner gjennom høy kompetanse og innsikt i markedene du opererer i!

3. Markedsføring og profilering

Med Klima- og energipartner er vårt mål er at du skal være en ettertraktet bedrift. Vi hjelper deg med å skille deg ut fra konkurrentene og generere etterspørsel gjennom markedsførings- og salgsaktiviteter i våre salgs- og markedskanaler!

4. Betingelser for at du lykkes!

Med en gang du er blitt partner med oss vil du få tilgang på svært konkurransedyktige betingelser på produktporteføljen og kurspakkene som ligger i Klima- og energikonseptet. Porteføljen utvikles hele tiden i takt med behov og etterspørsel blant våre partnere.

5. Fokus på det som er viktig!

Som Klima- og Energipartner med Solar kan du fokusere på det som er viktig – nemlig dine kunder! Vi sørger for at du har kompetansen, produktene og logistikken som skal til for å vinne og bli lønnsom innenfor nye, grønne markedsområder.


Se fordelene ved partnerprogrammet

Partnerprogrammet vårt er designet som en strukturert reise som støtter vekst, og gir fordeler som anerkjenner og belønner prestasjoner og ekspertise. Vi skiller mellom 3 nivåer; Pluss, Gull og Diamant. Som Solarkunde har du naturligvis tilgang på alle varene som Solar selger, men som Klima- og energipartner vil du ha ekstra gode betingelser på en rekke produkter, blant annet solcellemateriell, batterier, varmepumper og elbilladere.

Ta kontakt med oss og vi finner hvilket nivå som er riktig for deg.

Send oss en e-post

Vi lever i en global fornybarrevolusjon!

Prognosen for globale energiinvesteringer frem mot 2030: kull, gass og olje står i dag for 40% av investeringene i ny produksjonskapasitet (10-12% i 2030). I 2030 estimeres det at 73% av alle nye energiinvesteringer globalt vil gå inn i fornybar! 

Kilde: Bloomberg New Energy Finance (2013)

Fremtiden er elektrisk: sol, vind, lagring – og mye mer!

Elbiler: 25% av global bilflåte innen 2040!

Fra i dag frem mot 2040 vil $11.4 trillioner investeres i ny kraftproduksjon: $7,8 trillioner av disse vil investeres i fornybar energi! 

Kilde: Bloomberg New Energy Finance / New Energy Outlook 2016

solar-green-car-1200x675.jpg

Som Klima og energipartner får du kjempepris på EVBox og Elvi hjemmelader

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder og forskjellige leverandører. Vi kan nå tilby EVBox som eneste leverandør i Norge. 

Visste du at du kan lade bilen din med strømmen som solpanelene dine produserer?

EVBox har ladere som dekker dine behov!

BusinessLine er serien ladere skreddersydd for borettslag, parkeringsplasser og øvrige næringsbygg. Laderen gir gode muligheter for administrasjon av ladeøkter, er enkel å montere og tilfredsstiller alle tekniske behov! Les mer om de tekniske spesifikasjonene ved å følge linken til vår webshop. 

Elvi er serien ladestasjoner til privatmarkedet og er en sikker vinner som dekker alle behov i det norske markedet. Ladestasjonene fungerer på alle typer nett, kan styres med app og kan kobles til både Wifi og 4g. Ønsker du en sikker ladestasjon som fungerer på alle typer nett i Norge? Da er Elvi valget!  

Som klima- og energipartner får du både best pris og best oppfølging fra våre eksperter! Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å velge den laderen som passer best til dine behov. 

Gå til webshop

Elvi hjemmelader

Gå til Webshop

EVBox BusinessLine

Gå til Webshop

Hva får du tilgang på som partner?

Gode betingelser på våre spesial-produkter

Solcelleprodukter

Vi er en totalleverandør som tilbyr et bredt utvalg av solcellepaneler, solcelletakstein og tilbehør. Som partner vil du få svært konkurransedyktige priser på alt solcellemateriell. Solceller er en sikker vinner blant klimatiltak! Installasjon av solceller gir ren og billig strøm i minst 25 år!

Les mer

Varmepumper

Vi tilbyr et bredt utvalg av varmepumper som tilfredsstiller ethvert behov i markedet. Vi har lagerførte produkter, slik at du du kan få det du trenger raskt levert. Bli Klima- og energipartner og få rask levering av lagerførte varmepumper i dag!

Les mer

Elbilladere

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder fra flere forskjellige leverandører. Få gode råd for valg av rett elbillader. Enten du har behov for lader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette!

Les mer

Vår kompetanse til din fordel

Teknisk rådgivning

Vi vet at det kan være vanskelig å orientere seg blant produkter, leverandører og tekniske verktøy. Vi har tekniske spesialister som kan hjelpe deg med dine spørsmål. Rådgivning på produktvalg, gjennomgang og hjelp med beregningsverktøy (last og effekt), prising og tilbudsarbeid.

Bli partner, bli oppdatert på de nyeste trendene!

Vi gjennomfører jevnlige webinarer, slik at du skal bli trygg på produkter, beregninger og installasjon av solcellepaneler. Vi gjennomgår blant annet Software for beregning av last og effekt, produktnyheter og leverandørnyheter. Det blir satt av god tid til spørsmål underveis, slik at du skal få svar på de spørsmålene du måtte ha til våre spesialister.

Partner Summit

Som partner blir du invitert til vår årlige Partner Summit. Her møter du andre bedrifter i samme bransje, og får siste nytt om utviklingen i markedet og nyheter om produkter. Du møter leverandører av solcellemateriell og får siste nytt om solcelleprodukter før alle andre. Du møter også spesialister fra Solar og samarbeidspartnere.

Relevante kurs fra Solarskolen

Vi tilbyr en rekke kurs som er relevant for deg som ønsker å lære mer om solceller og sikker montering av varmepumper.

Se alle kurs

solar-school-solarpanels-1200x675.jpg

PV Basic

Kurset gir deg innføring i hvordan solcellesystemet fungerer, fra solcelle til stikkontakt. Du vil også få en generell forståelse for fotovoltaisk solenergi.

Se kurs

PV Pro

På dette kurset får du dypere forståelse om hvordan et solcellesystem skal komponeres, effektiviseres og installeres. Kurset gir deg grundig innføring i hele prosessen fra befaring, til leveransen av et ferdig solcellesystem.

Se kurs

PV SOL – Innføringskurs

Kursets formål er å gi deg en grunnleggende forståelse for verktøyet PV*Sol og nok kunnskap til for å kunne simulere enklere anlegg som for eksempel en enebolig.

Se kurs

Varmepumpekurs

Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service. Kurset går over tre dager, er praktisk rettet og merkenøytralt.

Se kurs

Samarbeid med Otovo?

Solar er logistikkpartner for Otovo og leverer solcellemateriell til deres installasjonspartnere. Som installasjonspartner vil du få ansvaret for installasjon av solcelleinstallasjoner for Otovo i det norske markedet. 

Kan dette være noe for din bedrift? Ta kontakt med Otovo for mer informasjon. 

Bli Otovo-installatør

Følg tre enkle steg og bli Klima- og energipartner

Steg 1

Vis din interesse ved å fylle ut din kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor, og vi tar kontakt med deg!

Steg 2

Bli kontaktet av våre eksperter og ditt partnernivå blir definert ut ifra ditt estimerte kjøpsvolum hos Solar.

Steg 3

Signér avtalen og du er Klima- og energipartner i Solar!

Velkommen!