Solar inngår skandinavisk avtale med Mascot

28. februar, 2020

Solar og Mascot har inngått nytt samarbeid som gir våre kunder kontroll over sine innkjøp av arbeidstøy, med firmalogo og mulighet for enkel onlinebestilling.

Sourcing- og serviceselskapet innleder samarbeid med Mascot om en felles løsning, der Solars kunder kan kjøpe arbeidsklær med egen logo profilert.

Dette betyr at kundene nå har mulighet til selv å definere ønsket sortiment med logoprofilering. Bestillingen er enkel, og medarbeidere som bestiller kan for eksempel få poeng som de kan benytte til å bestille arbeidstøy via onlineløsningen SmartStore hos Mascot.

Onlineløsningen bidrar til at bestilling av arbeidstøy dekkes i én kontrakt med Solar. Den som bestiller har ikke behov for fysisk å komme i butikk for å prøve klærne, samtidig som innkjøpsavdelingen får full oversikt over kostnadsbildet på kjøp av arbeidsklær.

Solar ønsker dermed å bidra til at kundene slipper å bruke unødvendig tid, samt ha manglende kontroll på sine innkjøp av arbeidsklær.

«Vi har ønsket å finne en digital løsning som forenkler innkjøpsprosessen for arbeidstøy med egen logo, og som gir våre kunder kontroll på sine innkjøp. Det er det kundene her får, understreker Ole Sørensen, Senior Vice President Solar Industri.

Med Mascots SmartStore får våre kunder adgang til et sortiment de selv kan definere. Her kan de bestille arbeidsklær online 24/7 med få klikk. Leveransen kommer til kunden i individuelle pakker i henhold til deres ønsker.

Digitalisering med lav risiko

Solar ønsker å optimalisere våre kunders forretning utfra tanken om Total Cost of Ownerskip (TCO), der kundenes behov og innkjøp analyseres utfra en totaløkonomisk tilnærming. Mascots digitale butikk bidrar til nettopp dette.

Det harmonerer godt med vår totaløkonomiske tilnærming til våre kunders innkjøp. Løsningen er opplagt en mulighet for å digitalisere en del av innkjøpene, uten at innkjøpssjefen utsetter seg for en høy risiko, påpeker Ole Sørensen.

Det er naturlig for Solar å inngå samarbeid med produsenter som har forstått hvor fremtidens verdiskapning oppstår. Våre kunder ønsker digitale løsninger, fordi det forenkler deres forretning, slik at de kan skape verdi for sine kunder, sier Ole Sørensen

Samarbeidet med Mascot er en utvidelse av de løsningene som Solar allerede tilbyr av arbeidklær, og vil bli lansert både i Danmark, Norge og Sverige.

Les mer på www.solarnorge.no/mascot-arbeidsklaer

 

Les mer om satsningen

For mer informasjon om Mascot arbeidsklær, SmartStore og hvordan komme i gang trykk på linken under. 

Les mer

Kontaktinfo

Christofer Gravdal
Salgssjef industri  
Mobile: +47 41 52 11 64 
christofer.gravdal@solarnorge.no

Aage Aasgaard
Salgssjef E-verk og Infrastruktur  
Mobile: +47 91 78 77 80 
aage.aasgaard@solarnorge.no